Ny direktör utsedd på Kvinneklinikken – Lorentz Linde tar över ledningen

Klinikkoverlege Lorentz Linde har blivit utnämnd till ny direktör på Kvinneklinikken. Han kommer att tillträda sin nya roll redan den 18 september, vilket är på onsdag denna vecka enligt ett meddelande från Helse Bergen på deras webbplats.

Linde tar över efter Susanne Albrechtsen som avgick i juni. Under den senaste tiden har Martha Vadset fungerat som tillförordnad direktör.

Med sju sökande till tjänsten som klinikkdirektör, är Linde tacksam för förtroendet som har visats honom.

“Detta är en ledaruppgift som jag har stor respekt för. Kvinneklinikken är en klinik som omfattar händelser från början till slutet av livet”, säger 39-åringen som har arbetat på kliniken sedan 2013.

Linde erkänner att Kvinneklinikken har gått igenom tuffa månader och att framtiden kommer att innebära utmaningar. Men han låter sig inte hindras av motgångar och har en imponerande rekordtid i Stoltzen på 9.14.

Analyserat och förklarat för dig: Lorentz Linde har blivit utnämnd till ny direktör på Kvinneklinikken efter att tidigare ledaren avgick. Han ser fram emot att ta sig an utmaningarna som kliniken står inför och har ett imponerande löparkunnande. Detta kan påverka både personalen och patienterna på kliniken, och det är viktigt att ha en stark och motiverad ledare i en så viktig position.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version