Hizbollahs första gränsöverskridande attack mot Israel sedan personsökare-angreppen på tisdagen har utförts, rapporterar Reuters.

Bildet er tatt fra et overvåkingskamera og skal vise øyeblikket da en personsøker eksploderer.

Angreppen riktades mot platser där den israeliska armén skjuter upp artilleri, enligt den militanta libanesiska gruppen själva enligt nyhetsbyrån.

Tolv personer dödades medan cirka 3000 skadades när hundratals personsökare som tillhörde Hizbollah-medlemmar exploderade nästan samtidigt på tisdagen. Israel har inte direkt kommenterat attacken, men Hizbollah hävdar att de ligger bakom.

Analys:
Detta inlägg ger insikt om det senaste gränsöverskridande angreppet utfört av Hizbollah mot Israel. Det ger en förståelse för den aktuella situationen och de potentiella konsekvenserna för regionen och dess invånare. Genom att hålla sig uppdaterad om sådana händelser kan investerare och finansiella marknadsaktörer göra mer informerade beslut om hur de ska hantera sina tillgångar och portföljer för att minimera risk och maximera avkastning. Det är viktigt att förstå den geopolitiska situationen och dess påverkan på marknaderna för att kunna agera på ett effektivt sätt och skydda ens ekonomiska intressen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version