Carrie Underwood släpper nytt samarbete med Cody Johnson

Carrie Underwood har avslöjat sitt nästa samarbete och det kommer säkert att få countryfansen att jubla. Fans av den 41-åriga American Idol-domaren blev överraskade när det meddelades att hon kommer att gå samman med Cody Johnson. Den 37-årige Texas-födde artisten delade på onsdagen bilder från den kommande musikvideon till den mycket efterlängtade låten “I’m Gonna Love You”. Han bildtextade galleriet till sina 1,8 miljoner följare: ‘Glada över att meddela att “I’m Gonna Love You” släpps nästa fredag, 9/27. Tack @carrieunderwood för att du är med mig på den här och gör den så speciell. Ser fram emot att ni ska höra den.’

Carrie såg förtrollande ut i en spetsig vit klänning tillsammans med ett par svarta läderstövlar med silverdetaljer över hela dem. Hon bar en stor brun bälte runt klänningen som hade silver och turkosdetaljer, tillsammans med flera halsband som matchade. Hennes signaturblonda lockar bar hon nedslängda i en mittbena när hon visade upp sin naturliga skönhet med kompletterande smink och blanka läppar.

Cody höll sin look enkel i en jeansjacka med matchande jeans, vit skjorta och avslutade looken med bruna cowboyboots och hatt. Dagar sedan avslöjade Carrie vilken typ av American Idol-domare hon kommer att vara – 20 år efter att hon först blev en stjärna på serien.

Carrie påpekade att hon har arbetat inom flera genrer och så ‘Jag gillar att tänka att jag är mångsidig, och förhoppningsvis när jag lyssnar på personer som kommer in och auditionerar kan jag ha vilken lins jag behöver sätta på när det gäller vilken typ av musik jag tänker på.’ Sångerskan tillade: ‘Jag tror att jag kan vara ärlig och konstruktiv men ändå snäll, och jag tror att det är hela poängen.’

Carrie noterade att ‘människor kommer in och, du vet, det är drömmar, och du är en del av någons berättelse från den stunden och framåt.’ Hon fortsatte: ‘Så jag tror att det är viktigt att vara ärlig men jag tror också att det är mycket viktigt att vara snäll, så förhoppningsvis kan jag förena allt detta och vara en bra domare.’ (Analyserat av en investeringschef: Carrie Underwood har avslöjat sitt nästa samarbete med Cody Johnson, vilket kan påverka hennes karriär och popularitet positivt. Denna nyhet kan också öka intresset för deras kommande låt och musikvideo bland fans och investerare i musikbranschen.)

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version