Chester Benningtons mamma bryter sin tystnad om att Linkin Park återförenas med den nya sångerskan Emily Armstrong – och hävdar att hon aldrig informerades om deras nya turné eller musik. Bennington – den ledande sångaren i de ikoniska hitmakarna Crawling – dog genom självmord vid 41 års ålder den 20 juli 2017. Tidigare denna månad meddelades det att Armstrong, 38 år, hade gått med i gruppen med planer på en ny turné och album.

Emellertid har Armstrongs kopplingar till scientologin och tidigare stöd till skådespelaren Danny Masterson, som dömdes för våldtäkt och dömdes till minst 30 års fängelse, väckt stark kritik. Benningtons mamma Susan Eubanks har anklagat bandet för att inte hålla sitt löfte att låta henne veta om de planerade att återförenas, och hävdar att hon bara fick reda på om Armstrong “på Google” och att “sviket” hade lämnat henne i tårar.

Trots påstådda konfrontationer de senaste åren med rapparen Mike Shinoda och turntablisten Joe Hahn, hävdar hon att ingen av dem berättade för henne att en återförening var på gång. Hon berättade för Rolling Stone: “Jag känner mig sviken. De sa till mig att om de någonsin skulle göra något skulle de låta mig veta. De lät mig inte veta, och de visste förmodligen att jag inte skulle vara särskilt glad. Jag är mycket upprörd över det.”

Jag känner att de försöker väldigt hårt att sudda ut det förflutna. De framför låtar som Chester sjöng. Och jag vet inte hur fansen tar det, men jag vet hur jag tar det. Och att ha [Armstrong] sjunga min sons låtar är smärtsamt. Hon säger att hon senast såg Hahn “för fyra eller fem år sedan” som “lovade henne” att låta henne veta om några uppdateringar med bandet – och hävdade att han sa att han “inte hade någon avsikt att starta upp bandet igen.”

Susan säger att hon såg Shinoda för två år sedan – och hävdar att medan han nådde ut till Chesters änka Samantha och son Draven när bandet skulle släppa nya låtar med Chester på dem – så berättade han inte för henne om återföreningen. Susan sa att nyheten om Armstrongs nya roll som ledande sångerska hade skakat henne, och sa: “Jag fick reda på att Emily Armstrong gått med i bandet på Google. När jag går till Google för att leta efter något, är det första som ofta dyker upp Linkin Park. Och jag såg hela den saken med, “Vi har ett meddelande.” Hela veckan var de högst upp om du skriver in något i Google.”

Susan kritiserade Armstrongs sångförmåga under bandets livestream – säger att hon “skrek sig igenom en mycket hög ton.” Linkin Park’s Betrayal Exposed: Susan Eubanks Accuses Band of Broken Promises

Susan Eubanks har anklagat bandet Linkin Park för att bryta sina löften om att låta henne veta om de planerade att återförenas, hävdar att hon bara fick reda på om Armstrong ‘på Google ‘ och sa att ‘förräderiet’ fick henne att gråta. Benningtons mamma Susan anklagar också Shinoda för att hota att ersätta Chester med en ‘tjej’ och att han ofta ‘nedvärderade Chester’.

Hon hävdade att Chester ringde henne och sa att ‘Mike sa till honom på repetitionen att, ”Om du bestämmer dig för att lämna, kommer vi att ersätta dig med en tjej.” Susan sa sitt enda meddelande till Linkin Park är att hon känner sig förrådd över deras påstådda brutna löfte till henne.

Hon tillade ‘bry er inte om att släppa Chesters låtar med Emily som sjunger dem.’ Shinoda sa på en nylig konsert: ‘Vi är glada över att vara tillbaka här. Det handlar inte om att radera det förflutna. Det handlar om att starta detta nya kapitel mot framtiden och komma hit för er alla.’

Den nya Linkin Park-uppsättningen såg också Colin Brittain ersätta Rob Bourdon som trummis, säger den senare ‘beslutade att dra sig tillbaka’ från gruppen, enligt AP-rapporten.

Analys: Susan Eubanks anklagar Linkin Park för att bryta löften och hota att ersätta Chester med en kvinnlig sångare. Detta avslöjande kan påverka bandets rykte och fansens förtroende. Det är viktigt för företag och artister att hålla sina löften och kommunicera öppet med sina intressenter för att undvika förtroendekriser och negativ publicitet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version