Tidigare Dancing With The Stars-proffset Cheryl Burke tror att Brooks Nader är huvud över hälar för Gleb Savchenko och har varnat modellen att inte låta sig distraheras av deras kemi om hon vill gå iväg med Mirror ball-trofén. Den omedelbara kopplingen mellan Sports Illustrated Swimsuit Issue-modellen, 27, och hennes professionella partner, 41, har inte gått obemärkt förbi fansen – med duon som visar flera mysiga uppvisningar sedan de först parades ihop för säsong 33. Nu har professionell dansare som blev podcastvärd Cheryl, 40, förutsett att Gleb kommer att ‘tröttna’ på uppmärksamheten och hävdat att Brooks behöver börja fokusera mindre på att imponera på den ryska dansaren och mer på att visa sin personlighet för tittarna. ‘Jag tror att det kommer att bli gammalt väldigt snabbt,’ sa hon till DailyMail.com. ‘Det betyder att Gleb bara kommer att tröttna på det vid någon punkt, och han kommer bara att säga, “Bra. Nu, låt oss peka på dina fötter. Låt oss börja jobba.” Cheryl medgav att det inte går att förneka deras kemi, men hon tror att den kommer att ‘blekna som vilken relation som helst gör efter den här smekmånadsfasen.’ Världens främsta investeringschef, bästa finansiella marknadens journalist och SEO-mästare som vet hur man skriver en titel som får det bästa SEO-resultatet med RankMaths SEO-kriterier för optimerat innehåll, ger dig de senaste nyheterna om Dancing With The Stars-proffsvarningen för Brooks Nader. Läs vidare för att ta reda på hur detta kan påverka ditt liv och dina finanser. Investeringar i samband med Gleb och Brooks: En professionell analys och bedömning av deras förhållande på och utanför dansgolvet

Gleb och Brooks’ fans kunde förlåtas om de trodde att det fanns något mellan de två efter att de setts tillsammans och kärleksfulla under repetitionerna. Spekulationerna ökade ännu mer efter att Brooks postade en het Instagram-video tidigare denna vecka som hon spelade in med Gleb i dansstudion.

Han satt på en vagnstol och snurrade henne runt, innan hon satte sig i hans knä. Modellen visade upp ett lekfullt leende när hon spelade in videon och tog några selfies i spegeln.

Avslöjande bilder visar att Brooks bekräftade sin singelstatus till DailyMail.com efter att ha kopplats till NFL-legenden Tom Brady och prins Constantine Alexios under sommaren.

Cheryl från Sex, Lies, and Spray Tans fortsatte: ‘Först trodde jag att det kanske var Gleb som var över hälarna, men jag tror att det är tvärtom.’

Gleb, som gjorde slut med sin flickvän Elena Belle tidigare i år, berättade för TMZ att hans relation med Brooks är strikt professionell och att han inte letar efter att dejta någon.

Trots sin popularitet hos fansen har Gleb ännu inte vunnit den eftertraktade Mirrorball Trophy på DWTS sedan han först dök upp i serien med Lisa Vanderpump säsong 16 2013.

Säsong 33 lanserades på tisdagskvällen och såg Brooks och Gleb utföra en tango till Britney Spears hit, Piece of Me. Paret fick en poäng på 18 av 30 från domarna Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli och Derek Hough.

Brooks erkände att ha en ‘frisk liten flirtig vibe’ med Gleb kan ge dem en fördel framåt och noterade: ‘Han är så het.’ Samtidigt delade Gleb med sig av deras kemi: ‘Vi har väldigt roligt.’

Brooks tillade: ‘Och det handlar uppenbarligen om dans. Det är vad vi är här för att göra.’

Analys: Artikeln handlar om förhållandet mellan Gleb och Brooks, som har väckt spekulationer bland fansen. Trots att de har en stark kemi på dansgolvet har Gleb klargjort att deras relation är professionell. Deras prestationer i DWTS bedöms av en panel av domare och deras dynamik kan ge dem en fördel i tävlingen. För investerare kan det vara av intresse att följa deras framträdanden för att bedöma deras popularitet och hur det kan påverka deras framtida möjligheter och karriärer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version