Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärleksfirande fortsätter i Sri Lanka

Det storslagna bröllopet i Spanien är över och nu har det nygifta paret Pernilla Wahlgren och Christian Bauer anlänt till Sri Lanka för sin smekmånad. Här är de första bilderna från parets resa.

Pernilla Wahlgren har delat med sig av bilder från den lyxiga flygresan till deras smekmånadsdestination. På Instagram visar hon och Christian upp när de sitter i första klass och skålar i bubbel. De får även en överraskningstårta på flygplanet.

Med på resan är även tv-teamet bakom “Wahlgrens värld”, även om de flyger i ekonomiklass. Wahlgren skriver att de “kör en Camilla Läckberg”, vilket är en skämtsam blinkning till deckardrottningens uttalande om att hon och maken alltid åker businessklass medan barnen får åka i ekonomiklass.

Förra helgen gifte sig Bauer och Wahlgren i lyxig miljö på en ranch i Marbella. Bland gästerna fanns flera kändisar, inklusive Sofia Wistam, Per Andersson och Anna Kinberg Batra.

Genom att följa kändisarnas resor och lyxiga livsstil kan man dra lärdom om hur man kan investera och hantera sina pengar för att uppnå samma framgång. Att vara medveten om trenderna i kändisvärlden kan ge insikt om hur man kan maximera sina investeringar och förbättra sin ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version