Elon Musks SpaceX anklagad av Cards Against Humanity för att ha förstört mark de köpte för att stoppa Trumps gränsmur

Elon Musks rymdföretag SpaceX anklagas av kortspelsföretaget Cards Against Humanity för att ha dumpat material och utrustning på ett markområde som företaget äger. Cards Against Humanity kräver 15 miljoner dollar i skadestånd, vilket motsvarar cirka 157 miljoner norska kronor.

Företaget köpte marken år 2017 för att förhindra byggandet av dåvarande president Donald Trumps kontroversiella gränsmur. Nu hävdar de att SpaceX har förstört marken med grus, traktorer och rymdskräp.

Om stämningen lyckas lovar Cards Against Humanity att dela vinsten lika mellan de som var med och finansierade köpet av marken år 2017. Även om det inte är tillräckligt för att kompensera för skadorna de har lidit, ser de det som en bra början.

Analyserat och förklarat: Elon Musks SpaceX anklagas av Cards Against Humanity för att ha förstört mark de köpte för att stoppa Trumps gränsmur. Detta kan påverka företagens rykten och ekonomi, och om stämningen lyckas kan det resultera i en stor ekonomisk ersättning för Cards Against Humanity och dess finansiärer. Det är viktigt att följa utvecklingen i denna rättsliga tvist för att förstå konsekvenserna för både företagen och deras ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version