Matt Damon delade med sig av hur familjedynamiken har förändrats sedan hans äldsta dotter Isabella, 18, flyttade ut och började på college. Matt är pappa till döttrarna Isabella, 18, Gia, 15, och Stella, 13, tillsammans med frun Luciana, 48, samt dottern Alexia, 26, från ett tidigare förhållande. I en intervju med E! News vid Stella Artois’ Let’s Do Dinner-evenemanget i New York City berättade Matt om familjens anpassning efter att Isabella flyttade till college, och förklarade: “Vi har en 26-åring [Alexia], så vi har varit igenom det här en gång tidigare, men det är fortfarande en stor anpassning för oss och hennes systrar.” Han tillade: “Det är ett annorlunda hushåll med en person mindre där. Så det är en stor anpassning.”

I augusti pratade Matt om sina döttrar och vad det innebär att vara en “girl dad” i en intervju med Andy Cohen under hans medverkan i SiriusXM-showen Radio Andy. När han frågades om sitt bästa råd som “girl dad” svarade Matt: “Åh man, jag vet inte. Jag skulle inte ens våga ge någon råd förutom att jag bara försöker lyssna och vara till hjälp. I slutändan handlar det om att bygga självkänsla.” Han tillade: “Du vet, 99% av besluten de fattar kommer du inte att vara där för, eller hur?”

Andy frågade honom hur han reagerar om de tar med sig en pojkvän hem, och frågade: “Vilken slags pappa är du när de tar med sig en pojke hem och säger, ‘Jag dejtar den här…'” Matt svarade: “Åh, jag är okej. Jag är cool med det. Du vet vad jag menar?”

Skådespelaren kommer från Boston och Andy frågade om han blir “Boston” när det gäller sina dotters kärleksintressen. “Du blir inte allt för ‘Boston’, som ‘Vad gör du med min dotter?'” Matt svarade: “Nej, nej, nej. Det är som en gammal trope som jag tror att folk, du vet, gillar att spela upp. Du vet, pappor gillar att skämta om det ibland med varandra tror jag, men nej.”

Luciana berättade att folk började känna igen honom och be om bilder och autografer så Matt gick bakom baren för att gömma sig. “Det blev ganska aggressivt eftersom folk dricker och sånt,” sa hon. “Han kom och gömde sig bakom baren… [ville bara] hänga där bakom och ta en drink. Han säger, ‘Åh jag såg dig och jag ville verkligen prata med dig.'” Luciana sa att hon berättade för honom att om han är bakom disken kan han inte bara stå där, så hon satte honom i arbete. “Han hade tränat som bartender för en film år tidigare så han började göra drinkar. Och han tjänade massor av pengar i dricks den kvällen, förstås ville alla gå och träffa honom,” sa hon. “Så det blev en riktigt rolig kväll och sedan 15 år senare är vi här.”

Matt och Luciana träffades i april 2003, förlovade sig i september 2005 och gifte sig den 9 december 2005.

Analys: Artikeln handlar om Matt Damons upplevelse av förändringarna i familjedynamiken efter att hans dotter flyttade hemifrån för college. Han delar också insikter om att vara en förälder till döttrar och hur han försöker vara stödjande och lyhörd. Genom personliga anekdoter ger han en inblick i sitt förhållande till sina barn och sin fru. Sammantaget ger artikeln en intim och familjeorienterad bild av en kändis liv och ger läsarna en känsla av gemenskap och igenkänning. Matt Damon delar sitt bästa råd om att vara pappan till flickor

Matt Damon avslöjade sitt bästa råd om att vara pappan till flickor under en intervju på Radio Andy. Han berättade att det handlar om att lyssna och vara till hjälp för att bygga självkänsla hos sina döttrar. Damon och hans fru har tre döttrar tillsammans och han berömde även deras äldsta dotters fantastiska pojkvän. Att se henne göra sådana val är en stor glädje för dem som föräldrar.

Analys:
I denna artikel delar Matt Damon värdefulla insikter om att vara en bra pappa till flickor och betonar vikten av att bygga självkänsla hos sina barn. Genom att lyssna och vara stöttande kan föräldrar skapa en trygg och positiv miljö för sina barn att växa upp i. Att göra kloka val, som att välja en bra partner, är också en viktig del av att se sina barn blomstra. Det är en påminnelse om vikten av att vara närvarande och stöttande för ens barns välbefinnande och framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version