Jonas Åkerlund avslöjar sanningen bakom sina samarbeten med världsstjärnor

Regissören Jonas Åkerlund har arbetat med några av världens största stjärnor, inklusive Lady Gaga, Britney Spears och The Rolling Stones. I SVT:s program “Min sanning” avslöjar han att många kändisar vill omge sig med “ja”-sägare, men Åkerlund säger alltid vad han tycker, även om det kan leda till dålig stämning.

Åkerlund berättar om sina tidigare möten med Madonna, där han inte tvekade att vara direkt och säga vad han tyckte, även om det kunde skapa spänningar. Trots detta uppskattade Madonna alltid hans ärlighet och vägrade att omge sig med “ja”-sägare.

Samarbetet mellan Madonna och Åkerlund började med ett samtal som regissören först trodde var ett skämt. Efter att ha flugit till New York för möten och diskussioner, resulterade det i en musikvideo för låten “Ray of light”.

Åkerlund delar också en anekdot om att han råkade somna i Madonnas hem under en New York-vistelse, vilket han beskriver som en oväntad men inte konstig händelse.

“Min sanning” sänds på söndagar på SVT2 och SVT Play, där tittare kan få en inblick i Jonas Åkerlunds arbete och samarbeten med världens största stjärnor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version