Keith Urban avslutade en intervjuare som frågade om hans fru Nicole Kidman efter hennes mammas Janelles död för två veckor sedan.

Janelle Kidman gick bort vid 84 års ålder tidigare denna månad – med tillkännagivandet som kom bara några timmar innan hennes dotter Nicole, 57, tilldelades Bästa skådespelerska för sin roll i Babygirl på Venedigs filmfestival.

Den australiska skådespelerskan var tvungen att lämna Venedigs filmfestival för att återvända till sin hemstad Sydney för att vara med sin familj.

I en intervju med The Times i en profil publicerad på fredag, gav Keith lite inblick i hur hans fru och deras familj hanterade den förödande nyheten.

“Ja, alla mår bra, mannen. Tack för att du frågar,” sa den 56-åriga till Times journalist Ed Potton i en artikel publicerad på fredag.

Men den countryrockaren stängde sedan av författaren och vägrade att ta upp sin svärmors död eller Nicoles känslomässiga tillstånd.

“Jag vill bara inte ge er en rubrik om min fru, Ed,” fortsatte han.

Janelle dog bara några timmar innan Nicole tilldelades Bästa skådespelerska för sin roll i Babygirl på den sista dagen av Venedigs filmfestival.

“Idag kom jag till Venedig för att strax därefter få reda på att min vackra, modiga mamma Janelle Ann Kidman precis har gått bort,” avslöjade Nicole i ett uttalande läst av regissören Halina Reijn vid hennes vinst.

“Jag är i chock och måste gå till min familj, men det här priset är för henne, hon formade mig, hon vägledde mig och hon gjorde mig.

“Jag är mer än tacksam att jag får säga hennes namn till er alla genom Halina, kollisionen mellan liv och konst är hjärtskärande, och mitt hjärta är trasigt. Vi älskar er alla.”

En vecka senare bröt Nicole sin tystnad och gjorde ett hjärtslitande Instagram-uttalande tillsammans med flera aldrig tidigare sedda foton på matriarken.

I sitt inlägg tackade stjärnan från “Perfect Couple” sina miljontals fans och supportrar för att ha uttryckt sina kondoleanser under deras sorgsna tid.

Analys:
Den här artikeln handlar om Keith Urbans avvisande av frågor om sin fru Nicole Kidman efter hennes mors död. Nicole Kidmans mamma, Janelle Kidman, avled nyligen, och artikeln beskriver hur Nicole har hanterat denna förlust. Keith Urban stängde av en intervjuare som frågade om Nicoles känslor efter tragedin. Nicole har delat med sig av sina känslor och tackat sina fans för deras stöd under denna svåra tid. Det är en artikel som belyser den mänskliga sidan av kändisar och hur de hanterar personliga tragedier.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version