Skyshowtime tar över “Slutet på sommaren” från krisande Viaplay

Skyshowtime tar över “Slutet på sommaren” från krisande Viaplay. Senare i höst får tv-serien premiär. Anders de la Motte, författare till boken, är glad över detta och berättar om hur tv-serien är en del av hans skapande process. Handlingen kretsar kring Vera som konfronteras med sitt barndoms trauma och börjar ifrågasätta det förflutna. Det är en spännande berättelse som tar tittaren tillbaka till 1980-talet och en viktig del av Anders de la Mottes författarskap. Tv-serien är inspelad nära författarens barndomshem och har en stark koppling till hans personliga historia.

“Slutet på sommaren” är en spänningsroman som nu blivit tv-serie. Handlingen är baserad på Anders de la Mottes roman med samma titel och är den första i serien “Årstidskvartetten”. I rollerna syns bland andra Julia Ragnarsson, Erik Enge, Torkel Petersson och Simon J. Berger.

Genom att ta över tv-serien från Viaplay har Skyshowtime säkrat sig en intressant produktion som förväntas bli en succé. Det är en spännande satsning som kan öppna nya möjligheter för både författaren och tv-tittarna. Med en försenad premiär på grund av ekonomiska problem hos Viaplay har serien skapat stor förväntan och förhoppningar. Det är en berättelse som berör och engagerar, och som förväntas bli en framgång på tv-skärmen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version