Frida Karlsson och Linn Svahn tränar inför den kommande skidsäsongen i Italien – läs mer om deras träningsläger och planer inför framtiden

Frida Karlsson och Linn Svahn har återvänt till landslaget inför den kommande skidsäsongen 2022–2023 efter att ha satsat på ett eget träningsupplägg tidigare. Träningen på hög höjd i Italien har gett Karlsson positiva resultat och motivation inför den kommande säsongen.

Karlsson, som planerar att avsluta sin karriär efter VM 2027 i Falun, ser detta som en motivationsfaktor för att göra de kommande åren till sina “gyllene år”. Hon har redan haft ett imponerande genombrott i karriären och siktar nu på att fokusera på VM i Trondheim under den kommande säsongen.

Therese Johaug, en av skidsportens stora stjärnor, gör också comeback efter att ha fått en dotter. Karlsson har tidigare haft framgångar i tävlingar där hon slagit Johaug, vilket har motiverat henne att fortsätta utmana sig själv och sträva efter att nå nya framgångar.

Följ med när Frida Karlsson och Linn Svahn tränar inför den kommande säsongen och se hur deras resa fortsätter mot nya mål och framgångar på skidspåret.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version