Skellefteås hockeystjärna Jonathan Pudas störs av fyrverkerier inför matchen mot HV71 i Jönköping

I nattens timmar väcktes Skellefteå av högljutt oväsen utanför hotellet, där personer hade tänt på fyrverkerier inför matchen mot HV71. Kapten Jonathan Pudas svarar ironiskt på försöket att störa lagets uppladdning inför matchen.

Det verkar som att vissa personer försöker påverka matcherna redan i tidigt skede av säsongen. Skellefteå-truppen vaknade upp till ljudet av fyrverkerier utanför hotellet, vilket inte hindrade laget från att fokusera inför matchen.

Jonathan Pudas tar det hela med ro och jämför situationen med sitt hem i Kiruna där det är vanligt att det smäller på natten. Trots de yttre påverkningarna har Skellefteå inlett säsongen med en bortaturné och står inför en tuff utmaning med flera bortamatcher i rad.

Både Skellefteå och HV71 har drabbats av skador på nyckelspelare i inledningen av SHL-säsongen. Efter förluster i sina senaste matcher kommer ett av lagen fortfarande vara utan seger efter två matcher. Analyser visar att det kan bli en tuff start för båda lagen, men det är fortfarande tidigt i säsongen och allt kan hända.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version