Robert Irwin skämdes under en vild intervju på The Project under tisdagskvällen. Den 20-årige dök upp i en liveintervju med en koala i famnen, och komikern Dave Hughes var snabb med att fråga om koalor blir “höga” av att äta eukalyptusblad hela dagen. En skrattande Robert svarade: “Det är en bra fråga där, Hughesy. Tekniskt sett är koalor inte höga. De är dock väldigt avslappnade. Väldigt, väldigt avslappnade. Orsaken till det är att eukalyptusblad inte ger en stor proteinkick, du vet? Det är inte som att dricka en proteindryck, så deras energinivåer är ganska låga. De sover 20 timmar om dagen och bara cruisar genom livet.”

Daves kollega Kate Langbroek jämförde sedan Dave med en koala och skämtade om att han har klamydia – en vanlig könssjukdom hos koalor. “Jag har aldrig haft klamydia. Så vitt jag vet,” argumenterade Dave, medan Robert rodnade.

Detta kommer efter att Robert avslöjade sin nästa karriärssteg, bara en månad efter att ha fått en milstolpenominering för det prestigefyllda Gold Logie. Den kända bevaringsaktivisten tillkännagavs som värd för årets TikTok Australia Awards, som firar landets hetaste sociala medieinfluencers.

Ceremonin kommer att äga rum i Sydney den 27 november och kommer att kröna populära influencers med priser som Årets Skapare. Robert delade sin glädje över sitt nya jobb och sa: “Som värd för årets TikTok Awards är jag glad att fira australiensiska skapare och företag som leder laddningen på TikTok, samtidigt som jag har riktigt kul på scenen.”

TikTok har också samarbetat med Irwins bevaringsorganisation Wildlife Warriors som officiell partner för den prestigefyllda ceremonin. Det har blivit en avgörande plattform för mig att dela mitt budskap och mitt liv på Australia Zoo. Så tacksam att jag får visa våra bevarandeansträngningar och bakom kulisserna åtgärder för över 7,5 miljoner följare,” sa de.

Robert har dragit in stora pengar efter att ha skrivit på flera lukrativa presentatörsjobb, var och en betalade hundratusentals dollar, och har skrivit på för flera välavlönade presentatörsroller. Han är en av Australiens mest efterfrågade talanger och är för närvarande programledare för Channel Tens I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! Australia och frontar en kampanj för turism i Queensland.

Utöver sin TV-succé rör han sig också mer mot reklam och tjänade 200 000 dollar för att medverka i en minuts Twisties-reklam, samt en liknande betalning för att medverka i en kampanj för turism i Queensland tillsammans med Bluey. Han hoppade också in denna vecka för programledaren Tom Gleisner på Channel Tens komiska gameshow Have You Been Paying Attention?, vilket gör det till Roberts tredje TV-jobb sedan Logies.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version