Tony Armstrong överraskade fansen när han bekräftade att han kommer att lämna sin roll på ABC News Breakfast i en live-annonsering på tisdagen. Men det hade tydligen funnits en tydlig indikation som pekade mot hans avsked då sportpresentatören, 34 år gammal, hade avslöjat en annan stor förändring bara några dagar tidigare. Under helgen meddelade han att han har tagit sina talanger bort från TV-skärmen och istället satsat på skrivande i en oväntad karriärförändring. Den före detta Sydney Swans-spelaren bekräftade att han har skapat en barnbok vid namn George the Wizard, som är planerad att släppas den 25 september. Den här bilderboken berättar historien om en ensam trollkarls sökande efter vänner och har illustrerats av Emma Sjaan Beukers. Hans bok kommer att släppas mindre än 24 timmar efter att han bekräftade att han kommer att lämna ABC News Breakfast efter tre år. I en intervju med Courier Mail om projektet sa Tony att han blev tillfrågad att skriva om sin fotbollskarriär, men valde istället att skriva en bok för barn. “Det handlar om min läsnivå”, skämtade han om sitt spännande nya projekt. “Jag älskar att vara i fantasins värld och vara lite fånig. Barnböcker kastar bara reglerna ännu längre ut genom fönstret. Det handlar bara om känsla och emotion och jag drogs till det – det enda som håller dig uppe är du själv.” Tony, som är en stolt Gamilaroi-man från NSW, sa att han inte ville skriva en fotbollsbok eller ‘nödvändigtvis’ skapa en ursprungsledd berättelse. “Framförallt för att jag tror att det var vad folk förväntade sig,” förklarade han. Tony Armstrong avslöjar sin avsked från sportpresenteringsrollen på ABC News Breakfast

Tony bekräftade på tisdagsmorgonen live på ABC News Breakfast att han kommer att lämna sin sportpresenteringsroll inom ett par dagar. Hans sista show kommer att sändas om mindre än två veckor den 4 oktober, men han delade med sig av sina förhoppningar om att kunna återvända som gäst när han marknadsför sin bok. Han tackade alla för deras stöd och meddelade att han har något spännande på gång med ABC nästa år, även om han är hemlighetsfull om detaljerna.

Analysera:

Tony Armstrong, en välkänd sportpresentatör, avslöjade nyligen att han kommer att lämna sin roll på ABC News Breakfast. Trots sin nervositet för att göra detta steg, ser han fram emot nya möjligheter och projekt. Trots att han lämnar frukostshowen, kommer han att fortsätta synas på TV-skärmen och har redan planer på framtida projekt med ABC. Trots att fansen är besvikna över hans avsked, är det tydligt att Tony har en ljus framtid framför sig och kommer att fortsätta att blomstra i sin karriär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version