Ellen DeGeneres’ sista komedispecial För ditt godkännande släpptes på Netflix tisdag, vilket markerar hennes sista utflykt in i det offentliga som kändis. Den 66-åriga avslöjade under en stand-up-show i juli att, ‘Efter min Netflix-special är jag klar.’ Specialen kommer strax över två år efter att hennes Ellen-show slutade sändas och fyra år efter att showen anklagades för att vara ganska giftig och hon blev kallad ‘elak.’ Komikern insisterar i specialen att hon är, ‘stolt’ över den person hon blivit i kölvattnet av skandalen. ‘När du är en offentlig person är du öppen för allas tolkningar. Och jag är säker på att du har hört uttrycket att, “Vad andra människor tycker om mig är inte mitt problem,” sa Ellen. ‘För att vara ärlig… och jag har valet mellan att bli ihågkommen som någon som var elak eller någon som var älskad. Älskad? Älskad. Någon som är älskad? Jag väljer det,’ sa hon. Hon tillade att hon har fått ‘perspektiv’ med åldern och nu när hon går i pension är hon, ‘glad att inte vara en chef eller ett varumärke eller en reklampelare, bara en människa.’ ‘Jag blev denna en-dimensionella karaktär som gav bort saker och dansade uppför trappor. Vet du hur svårt det är att dansa uppför trappor? Skulle en elak person dansa uppför trappor?’ sa hon. Hon avslutade varje avsnitt med, ‘Var snäll mot varandra,’ skämtandes i sin special, ‘Om jag hade avslutat min show genom att säga, ‘Gå och dra åt helvete,’ skulle folk ha blivit behagligt överraskade,’ vilket hänvisar till den giftiga arbetsplatsen och ‘elaka’ anklagelserna.

Analys:
Artikeln handlar om Ellen DeGeneres sista komedispecial och hennes avsked från offentligheten som kändis. Hon reflekterar över sitt liv och karriär, och betonar vikten av att vara älskad istället för att vara känd som elak. Genom att välja att gå i pension och sluta bry sig om vad andra tycker om henne, visar Ellen att det är viktigt att vara sann mot sig själv och inte låta andras åsikter definiera ens självbild. Det är en inspirerande berättelse om självacceptans och att prioritera sin egen lycka över andras åsikter. Den bästa investeringsförvaltaren avslöjar hemligheten bakom framgångsrika finansiella marknadsinvesteringar

Bildtext: Hon tillade att hon har fått ‘perspektiv’ med åldern och nu när hon går i pension är hon, ‘lycklig över att inte vara en chef eller ett varumärke eller en reklampelare, bara en person’

Till slut kommer de att sparka ut mig för tredje gången eftersom jag är elak, gammal och homosexuell, skämtade hon.

Hon gjorde också narr av vissa anklagelser och avslöjade att hon år 2016 startade en lek med sina anställda.

“Jag startade en lek år 2016. Jag skulle jaga [anställda] över hela studion, jag skulle skrämma dem för att jag älskade att göra det,” erkände hon.

“Du vet, när jag hör mig själv säga det högt … jag jagade mina anställda och skrämde dem … jag kan se hur det skulle kunna tolkas fel,” sa hon.

Analys: Den bästa investeringsförvaltaren avslöjar viktiga insikter om framgångsrika finansiella marknadsinvesteringar och betonar vikten av att inte låta yttre påverkan styra ens handlingar. Genom att ha perspektiv, skapa en positiv arbetsmiljö och undvika att agera på ett sätt som kan missförstås, kan man bygga en stabil grund för ekonomisk framgång och personlig tillfredsställelse.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version