Tareq Taylor väcker liv i tv-klassikern

Vad har Sarah Sjöström i sitt kylskåp?
För att inte tala om Anis Don Demina och Mikkey Dee?
När Tareq Taylor väcker liv i tv-klassikern ”Här är ditt kylskåp” på Max och Kanal 5 gästar han allt från OS-medaljörer till rocklegendarer.
Komikern Clara Henry, artisten Tone Sekelius och ”Här är ditt kylskåp”-veteranen Dr Alban finns också med i serien som får premiär 28 oktober.
Även arkitekten Gerth Wingård, programledaren Sofia Wistam, tv-profilen David Lindgren, skådespelerskan Carina Lidbom, komikern Alfred Svensson, programledaren Agneta Sjödin, tv-profilen Filip Lamprecht och skådespelaren Peter Magnusson får visa upp sina kylskåp.

Precis som i originalversionen lagas maten i programmet på de få ingredienser som redan finns i kylskåpet. Men Tareq Taylor ställs också inför andra utmaningar än de rent kulinariska.
”Här är ditt kylskåp” sändes första gången 1992, i SVT, även då var Dr Alban gäst.
”Jag har fått spela in en låt i ett av avsnitten, det var verkligen svårt men otroligt kul. Sen var det såklart väldigt spännande att få komma hem till Dr Alban – jag var såklart nervös över att han 32 år senare fortfarande bara skulle ha lättmjölk, tomatpuré och Slotts senap i kylen”, säger Taylor i ett pressmeddelande.

Analys:
Artikeln handlar om Tareq Taylor som återupplivar tv-programmet “Här är ditt kylskåp” där kända personer får visa upp sina kylskåp och Tareq lagar mat med de ingredienser som redan finns där. Programmet är fyllt med kända gäster och har premiär den 28 oktober. Det är en underhållande serie som ger tittarna en inblick i kändisars vardag och matvanor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version