Den ultimata guiden för att laga perfekt carbonara, risotto och andra läckra rätter
Bildkälla: Simon Bajada

Carbonara lagad enligt konstens alla regler, med den perfekta pastan och smakerna i harmoni. Planera din tid noga för att uppnå det bästa resultatet.

Svamprisotto som på restaurang, en smart metod att förbereda grunden i förväg för en enkel färdigställning när gästerna är på plats.

Friterad blomkål med myntayoghurtsås, en klassiker med en twist från Japan. Perfekt som tillbehör eller som snacks till en drink.

Kyckling tonnato, en fräsch variant av den italienska klassikern vitello tonnato, perfekt som förrätt eller lättare lunch.

Följande recept och tips är från den kände kocken Tareq Taylor, som delar med sig av sina bästa matlagningsråd.

Vill du ha fler tips på mat och dryck eller bara prata om dina favoriträtter? Gå med i DN:s Facebookgrupp “Snacka om mat och krog”!

Analysera: Denna artikel ger dig inte bara recept på läckra rätter, utan också tips och tricks från en expert inom matlagning. Att kunna förbereda vissa delar i förväg kan spara tid och stress när du väl ska laga maten. Genom att följa dessa recept och råd kan du imponera på dina gäster eller bara skämma bort dig själv med god mat. Så ta fram kastrullerna och prova på dessa fantastiska recept redan idag!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version