Victoria Beckham imponerar på Paris Fashion Week med sin nya doft i champagne

Victoria Beckham, den framstående designern, visade upp sin näsa för bra idéer under sitt efterfest för Paris Fashion Week där hon marknadsförde sin nya parfym. Under fredagskvällen serverade den före detta Spice Girl gästerna champagne som var infunderad med hennes senaste doft – en bedrift som bara tidigare försökts av Chanel. Champagneglaset från Perrier-Jouet hade en ätbar touch av hennes nya lyxiga parfym. Det unika smaksättet på Victoria’s fest – framtaget från hennes £170-per-flaska 21:50 Reverie doft och kombinerat med ingredienser från hela världen – tog ett år att skapa, enligt personer nära Beckhams. Hon tappade sedan in det i bubbel, glas för glas, så att de som samlats vid det praktfulla Chateau de Bagatelle – där hennes modevisning hade ägt rum – kunde smaka doften. En imponerad gäst sa: ‘Det smakade underbart, det var en så speciell sak för Victoria att göra.

Det var verkligen en fest för fru Beckham, som tidigare hade avslöjat sin senaste kollektion med sin familj, inklusive maken David och deras fyra barn på främsta raden. Gästerna som anlände till festen blev ombedda att gå igenom en stor, mörkgrön 21:50 Reverie ‘flaska’ – inspirerat av temat som väckts av parfymens namn, som betyder att vara behagligt förlorad i tanken, som en dagdröm. Fru Beckham, 50 år, var också sedd när hon följdes runt på festen av David, 49 år, som hjälpsamt fyllde på hennes glas med rödvin medan hon minglade med sina vänner och gäster, inklusive skådespelerskan Sofia Vergara, Eva Longoria och supermodellen Helena Christiansen. När det gäller goodie bags, gav fru Beckham varje gäst en flaska av sin nya doft och en mörkgrön filt att matcha. Hennes senaste parfym inspirerades av en resa till den indonesiska ön Java med David tillbaka 2001. Där sägs hon ha blivit “förtrollad av dess gamla, aromatiska natur”.

I övrigt på Paris Fashion Week, visade supermodellen Gigi Hadid att hon är helheten i en DHL-logoklänning.

Analys:
Victoria Beckham, som är känd för sin framgångsrika karriär inom modebranschen, har inte bara visat upp sin nya doft utan även skapat ett buzz genom att infundera den i champagne på hennes Paris Fashion Week-afterparty. Detta marknadsföringstrick har inte bara genererat uppmärksamhet från närvarande gäster utan har också fått stor spridning i media. Genom att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för sina gäster har Victoria Beckham inte bara främjat sin parfym utan också stärkt sitt varumärke och skapat ett positivt intryck hos sina kunder. Detta visar hur kreativ marknadsföring och innovation kan bidra till att öka intresset för en produkt och stärka relationen med kunderna. Investera smart i lyxiga modehus – Victoria Beckham imponerar på Paris Fashion Week med sin nya doft!

Victoria Beckham, 29 år gammal, har återigen visat upp sin stilsäkerhet på den prestigefyllda modevisningen hos det schweiziska lyxiga modehuset Vetements. Med en strapless, tajt gul och röd miniklänning som gav illusionen att hon var insvept i gul och röd förpackningstejp, stal hon showen.

Efter visningen kryddade Victoria Beckham upp sin champagnen med en touch av sin nya parfym för £170, som påminner om Chanel. En perfekt kombination av sofistikerad stil och lyxig doft!

Denna artikel delar med sig av det senaste inom modevärlden och visar hur investeringar i lyxiga modehus kan vara en smart affär. Genom att följa trender och investera i välkända varumärken som Vetements och Chanel, kan du inte bara hålla dig uppdaterad med det senaste inom mode, utan också göra smarta ekonomiska val.

Så varför inte ta en sida från Victoria Beckhams bok och krydda upp din garderob och din ekonomi med lite lyx och glamour? Med rätt investeringar kan du också uppnå framgång och stil!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version