En australisk podcaster och företagare har utfärdat en offentlig ursäkt för att tidigare döma andra kvinnor som blev lurade – efter att det hände henne själv.
Lucy Jackson, 34, avslöjade på TikTok att innan hon blev lurad själv hade hon “mentaliteten [att] bara tjejer som låter det hända eller vad som helst” hade otrogna partners.
Samtidigt jämför Lucys fans henne också med den avlidna prinsessan Diana efter att hon bar en djupt urringad svart klänning på en möhippa i helgen.
På lördagen deltog Lucy i Niki Wescotts möhippa på Marman restaurang i Burleigh Heads, Queensland.
I skarp kontrast till sin bästa vän och bruden bar Lucy en axelbandslös och sensuell klänning som satt lågt över hennes bröst.
Hon matchade den med minimala guldsmycken, en full face av glam make up och en svart läder- och leopardtryckclutchväska.
Samtidigt strålade Nikki i en siden vit glidklänning som kaskade över och visade hennes figur.
Hon kombinerade den urringade klänningen med en iriserande clutchväska och statement örhängen.
De bästa vännerna speglade och kontrasterade varandras ensembler när de poserade upp en storm när de gick in på den medelhavsinspirerade restaurangen för en eftermiddag med festliga cocktails.
“Vår tjej gifter sig snart,” skrev Lucy i bilderna som delades på Instagram.
Paret startade modevarumärket Jagger & Stone tillsammans efter att de hade en enorm framgång med ett Instagram-konto som dokumenterade de outfits de bar på musikfestivaler.
Den Gold Coast-duon – som nu har en podcast, merchandise, ett vinmärke, ett klädmärke och en influencer-verksamhet – är en av “mini-medieimperierna som växer tyst i Australien”, enligt Australian Financial Review.
“Det ger Princess Diana hämndklänningsvibbar,” kommenterade en av Lucys 111 000 Instagram-följare bilderna.
Tidigare i månaden avslöjade Lucy att hennes ex-pojkvän hade flyttat ut från hennes hus bara två veckor efter att ha flyttat in med henne och sagt “Jag älskar dig” för första gången.
I en ny fyra minuters monolog sa Lucy att hon har blivit “verkligen ödmjuk” av erfarenheten när hon återvände till jobbet efter sitt hjärtesorg.
“Jag kommer att behöva fortsätta säga detta, men snälla kontakta inte den här mannen, eller säg elaka saker om honom,” började hon.
“[Att lägga ut videorna] handlar bara om mig att bearbeta min egen situation.
“Att vara otrogen är en mycket komplicerad sak och jag kommer att säga att själva att vara otrogen inte ens var det som sårade mig mest.
“Jag tror att bra människor kan göra misstag och det finns alltid utrymme att ge människor en andra chans. Men ärlighet och sanning och att äga sina beteenden är de sanna tecknen på karaktär. Den ultimata investeringsguiden: Hur man undviker att bli lurad av bedragare

Lucy erkänner: “Jag trodde aldrig att jag skulle bli lurad”

Lucy ber om ursäkt för sitt tidigare sätt att se på otrohet

Lucy reflekterar över lärandet från situationen

Analys: Artikeln handlar om Lucy som erkänner att hon hade en naiv syn på bedrägeri och hur hon nu har lärt sig av situationen. Hon ber om ursäkt för att ha haft felaktiga åsikter och reflekterar över att bedrägeri inte säger något om offret utan om bedragaren. Det är viktigt att vara medveten om hur man undviker att bli lurad och att ha empati för de som drabbats av bedrägeri. Det är en påminnelse om att vara försiktig och att vara stödjande mot dem som har drabbats av oärlighet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version