Katy Perry imponerade i en egenartad zip-påse midi klänning och ett par knähöga läderstövlar när hon anslöt sig till Nicole Kidman och Ashley Graham i Paris. Sågorna, 39, deltog i den stjärnfyllda Balenciaga Spring Summer 2025-showen i den franska huvudstaden på måndag. Katy såg iögonfallande ut när hon anlände till showen klädd i en svart midi klänning – som verkade efterlikna en svart helgväska i cargostil. Hennes klänning var komplett med läderbandsaxlar i halterneckdesign och prydd med dragkedjor. Hon matchade looken med skinniga läderklackstövlar och wrap-solglasögon, med sitt mörka hår i en våtlook-stil.
Nicole Kidman, 57, såg chic ut i en svart hög-halsad bodycon midi-klänning med genomskinliga strumpbyxor och stilettos.
Model Ashley, 36, satte på en glamorös uppvisning för showen i en silverglittrig klänning. Hon matchade den bländande klänningen med en svart pälsjacka och klackar, med sitt mörka hår slickat i en knut.
Romeo Beckham gick till och med catwalken för Balenciaga-showen under sitt intåg i modevärlden.
Supermodellen Naomi Campbell var en annan kändis som syntes anlända till Balenciaga-showen, där hon bar en chic krämtweed hög-halsad klänning och svart kavaj.
Leonardo DiCaprios modellflickvän Vittoria Ceretti anlände också till modevisningen – gömde sin look för dagen i en enorm svart trenchcoat.
Sångerskan Emma Roberts såg lika stilfull ut som alltid för showen i en oversize jeansjacka och trasiga strumpbyxor, med ett par mörka solglasögon och sitt blonda hår slickat bakåt.
Franska Bond-tjejen Sophie Marcea var en annan stjärna som deltog, när hon imponerade i en boxig oversize kavaj och hög-halsad klänning.
En annan stjärna som syntes anlända var IT-aktören Bill Skarsgard – som bar en oversize läderjacka och grova stövlar.
Modellen Anok Yai gick bort från det svarta klädmotivet när hon bar en stor vit dunjacka och brun pälschal.
Anok kompletterade sin look med en rutig skjortklänning och skinnande lårhöga stövlar.
Lindsay Lohan var en annan stjärna som deltog, också slickande sina lås för att följa temat.
Lindsay satte på en slående uppvisning i en ärmlös glittrig klänning komplett med en hög hals och sågs le när hon poserade för bilder.
Katy flög till Frankrike från Australien bara några timmar efter att ha uppträtt på AFL Grand Final-matchen mellan Sydney Swans och Brisbane Lions på Melbourne Cricket Ground.
Hon gick upp på scenen framför 100 000 AFL-fans på lördagen när hon var huvudartist för förgameshowen.
Hon chockerade dock fansen nästan omedelbart när hon inledde sitt 20-minuters set – för vilket hon rapporterades ha fått 5 miljoner dollar – med sin smashhit Roar, trots att det var allmänt teoretiserat att hon inte skulle spela numret.
Det hade varit febril spekulation om att låten hade svartlistats eftersom den skulle visa på påstådd partiskhet mot Lions, medan Katy själv till och med erkände att hon hade blivit varnad för att sjunga den. Trots de rasande teorierna kastade Katy försiktigheten åt vinden genom att framföra låten som vissa fans betraktar som de underdoggernas inofficiella hymn.
Hon orsakade sedan ytterligare förvåning med sin spellista genom att inte sjunga Hot n Cold, trots att den beryktat var temalåten till MasterChef Australia och skämtsamt ansågs av många som Aussie’s sanna ‘nationalsång’.
Hon framförde sina hits Teenage Dreams, Dark Horse, Firework och California Gurls och sjöng I Kissed A Girl med Tina Arena, men missade märkbart Hot n Cold, trots att det förväntades vara med.
Efter rapporter om att hon var begränsad till bara en ny låt av AFL-bossarna, sjöng Katy också två spår från sitt album 143 – Lifetimes och Gorgeous, hennes samarbete med Kim Petras.
Även om fansen lovordade hennes sångtal lämnades många tittare också helt förbryllade av en ovanlig detalj under framträdandet, som de hävdade inte hade någon plats på en AFL Grand Final.
Tittarna hemma tog till sociala medier för att obevekligt driva med hennes val att ackompanjera sitt live-framträdande och dansrörelser med en mängd ‘bisarra’ CGI-effekter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version