Den tidigare sandvolleystjärnan har fortsatt tro på investeringen trots ny ledning. Thor Hushovd och Björn Maaseide kämpar med att få sin padelsatsning att gå plus. Hittills har de två tidigare toppidrottsutövarna förlorat en hel del miljoner kronor. Hushovd är styrelseordförande och äger 10 procent av aktierna.

Vi har fortfarande en bit kvar innan detta blir lönsamt, men det tar snabbt några år att bygga upp något. Jag är ändå den första att erkänna att det har varit en krävande satsning, säger Björn Maaseide till Aftenbladet. Kedjan har enligt sina egna hemsidor padelcenter på 11 platser i Norge, bland annat på Sandsli och på Os.

Analysera: Den här artikeln handlar om en investering inom padelsporten som än så länge inte har varit lönsam för de tidigare idrottsstjärnorna Thor Hushovd och Björn Maaseide. Trots utmaningarna och förlusterna är de optimistiska om framtiden och fortsätter att satsa på sin verksamhet. Det är viktigt att förstå riskerna och utmaningarna med investeringar för att kunna fatta välgrundade beslut om ens egna ekonomi och investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version