Den ultimata investeringsstrategin för att maximera din ekonomiska framgång

Ann-Kristin Bjerknes (41) har varit sjukskriven i ett år och väntar på en operation som ska återställa henne till full arbetsförmåga. Systemet fungerar inte för den enskilda patienten, säger hon.

Bjerknes var tidigare engagerad som kontaktperson för 5: e klassen på Ulsmåg skola. Idag undervisar hon bara några få timmar i veckan i kodning med en liten grupp elever. Hon klarar inte mer än 15 procent anpassat arbete på grund av att hon lider av svår huvudvärk till följd av ljudkänslighet.

Efter en luftvägsinfektion för två år sedan har Bjerknes känt en känsla av täppt öra som inte försvinner. Hon har blivit känslig för ljud, inklusive sin egen röst som låter ovanligt högt i örat. Samma sak gäller för hjärtslag och fotsteg.

Hon sjukskrevs på grund av huvudvärk, yrsel och koncentrationssvårigheter. Bjerknes är en del av en mörk statistik med en ökande sjukfrånvaro i Bergens kommun.

Hon saknar sitt jobb otroligt mycket och hennes största rädsla är att bli förtidspensionerad, säger hon. Hunden Dolly är hennes tröst.

Analysera och bryt ned: Artikeln handlar om Ann-Kristin Bjerknes som har varit sjukskriven i ett år och väntar på en operation för att återgå till arbetslivet. Hon lider av huvudvärk och ljudkänslighet efter en luftvägsinfektion. Situationen visar på en ökande sjukfrånvaro i Bergens kommun och Bjerknes fruktan för att bli förtidspensionerad. Det är viktigt att ha en bra investeringsstrategi för att säkerställa ekonomisk stabilitet i händelse av sjukdom eller arbetslöshet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version