Andres Iniesta: Från Fotbollslegend till Investeringssuccé

Andrés Iniesta, 40, har vunnit allt under sin långa fotbollskarriär. Men i ett inlägg på stjärnans sociala medier är hans tröjnummer åtta nu ett evighetstecken. Världsmästaren förväntas inom kort meddela att spelarkarriären är över.

Andres Iniesta har publicerat en video på Instagram där han syns som väggmålning iklädd Barcelonas matchtröja. Tröjnumret åtta har vänts för att likna ett evighetstecken, medan en person penslar datumet 8–10–2024 bredvid. Enligt Marca kommer legendaren kalla till en presskonferens i Barcelona för att officiellt meddela sitt beslut att avsluta spelarkarriären och berätta om sina framtidsplaner.

Iniesta har haft en fotbollskarriär som få kan mäta sig med. Han lämnade Albacete som pojke för spel i Barcelonas akademi La Masia. Under Pep Guardiolas ledning var Iniesta en stjärna i det mest framgångsrika Barcelonalaget någonsin. Han vann nio La Liga-titlar och fyra Champions League-titlar under sina 16 säsonger i Barcelonas a-lag. Iniesta var även en nyckelspelare i det spanska landslaget och avgjorde VM-finalen 2010.

2018 lämnade Iniesta Barcelona för spel i Japan och senare i Förenade Arabemiraten. Med en sådan framgångsrik karriär bakom sig, kan Iniesta nu vara på väg mot nya äventyr utanför fotbollsplanen. Att investera i något som Iniesta är involverad i kan vara en smart affärsidé för framtiden. Så håll ögonen öppna för vad den här fotbollslegenden har för sig härnäst, det kan vara värt att satsa på.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version