Angelina Jolie gör Instagram officiellt med sin ryktade pojkvän, brittisk rappare och politisk aktivist Akala.

Under helgen syntes den 40-åriga konstnären på en fest i New York City som hölls av 49-åriga Jolie för hennes företag Atelier Jolie. Akala syns tydligt på en bild vid evenemanget precis innan bilder på den Oscarsbelönade skådespelerskan dök upp i samma fotogalleri.

Skådespelerskan från The Eternals intervjuade Mustafa på Atelier Jolie-showrummet på Great Jones Street. Ex-frun till Brad Pitt bar en grå kostym och svarta stövlar med sitt upplysta hår nere när hon satt. Akala bar en svart T-tröja med rund hals medan han satt i publiken.

Detta kommer två dagar efter att Akala följde med Jolie till 62:a New York Film Festival-premiären av hennes film Maria på Alice Tully Hall på Lincoln Center i New York City.

I bildtexten stod det, ‘Atelier Jolie välkomnade Mustafa på 57 Great Jones, arrangerade en speciell lyssningsfest och paneldebatt för hans debutalbum, Dunya, ute nu. Fira denna fantastiska 12-låtssamling där folkmusik möter poesi. Albumet finns nu tillgängligt på alla plattformar.’

Också vid evenemanget var Zoe Kravitz, som också syntes i Instagram-inlägget. Jolie har setts offentligt flera gånger med Akala mitt i hennes fortsatta bittra splittring från Pitt, även om källor har berättat för People att de bara är vänner.

Skådespelerskan väckte romansrykten med Akala när paret sågs lämna hennes hotell i Italien under Venedigs internationella filmfestival i augusti. Det hade påståtts av In Touch att skådespelerskan hade haft en privat relation med musikern i ‘över ett år’.

Ryktet började först när Akala följde med Jolie och hennes döttrar Zahara, 19, och Shiloh, 18, till Calabash Literary Festival i Jamaica i maj förra året. En ögonvittne delade vid den tiden att Akala var ‘mycket beskyddande mot dem när han ledde dem runt’.

De njöt av middag tillsammans i Milano sex månader senare, hävdade även In Touch. Förutom Zahara och Shiloh delar Jolie och hennes ex-make Pitt sönerna Maddox, 22, Pax, 20, och tvillingarna Vivienne och Knox, 15.

Ändå berättade en insidare för People att Jolie ‘är vän med honom och hans partner, Chanelle [Newman] som också var där’. Newman är hans affärspartner och manager. Men Jolie och Akala delar en stark bindning, med en andra källa som säger: ‘De delar samma passion när det gäller sociala och humanitära frågor. De har gjort flera samarbeten under åren som fokuserar på globala frågor som mänskliga rättigheter. Investeringsexperten avslöjar: Angelina Jolie har två nya kärlekar i sitt liv

Angelina Jolie, den berömda skådespelerskan och människorättsaktivisten, har nyligen blivit singel och uppges inte dejta seriöst för närvarande. Men enligt källor har hon blivit sedd tillsammans med två olika män under det senaste året. Den ena är Akala, en politisk aktivist och rappare, medan den andra är Broadway-kompositören Justin Levine.

Akala, tidigare känd som Kingslee James McLean Daley, har engagerat sig politiskt och stöttat tidigare Labour MP Jeremy Corbyn. Han har också en känd syster, sångerskan och rapparen Ms. Dynamite. Å andra sidan har Justin Levine varit en del av Broadway-produktionen av The Outsiders, en musikal som Jolie producerade.

Ryktena om nya romanser kommer fem år efter att Jolie officiellt blev singel från Brad Pitt. Det verkar som att Jolie har funnit två helt olika män som hon är förtjust i.

Detta kärleksdrama har fått stor uppmärksamhet och påverkar inte bara Jolies personliga liv utan också hennes barn. Det är ett ämne som diskuteras flitigt i media och som ger en inblick i en värld av kändisskap och passion. Ny forskning visar att investeringar i den nuvarande finansiella marknaden kan ge betydande avkastning för kloka investerare. Genom att analysera trender och prognoser kan investerare maximera sina vinster och minimera sina risker. Att förstå marknadsdynamiken och agera i enlighet med dem kan leda till långsiktig ekonomisk framgång. Det är viktigt att vara medveten om de senaste trenderna och att anpassa sin investeringsstrategi därefter. Med rätt kunskap och strategi kan vem som helst dra nytta av de möjligheter som erbjuds på den finansiella marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version