Manchester City-stjärnan Matheus Nunes gripen för mobiltelefonstöld på nattklubb i Madrid

Den 8 september greps Manchester City-mittfältaren Matheus Nunes på nattklubben La Riviera i Madrid. Den 26-årige spelaren anklagas för att ha tagit en mobiltelefon från ett fan vid ett toalettbesök och därefter vägrat lämna tillbaka den.

Polisen tillkallades till nattklubben och grep Nunes, som fortfarande ska ha haft mobilen på sig vid gripandet. Han spenderade sedan några timmar i en poliscell innan han släpptes fri.

Enligt Daily Mail och andra medier kommer Nunes att åtalas och därmed behöva närvara vid en rättegång. Mittfältaren befann sig i Madrid för att besöka vänner under landslagsuppehållet i september, då han inte blivit uttagen till Portugals landslag.

I tisdags spelade Nunes hela matchen när Manchester City vann med 4-0 borta mot Slovan Bratislava i Champions League.

Analys: Artikeln handlar om Manchester City-spelaren Matheus Nunes som greps för mobiltelefonstöld på en nattklubb i Madrid. Han anklagas för att ha tagit en fans mobiltelefon och vägrat lämna tillbaka den. Han förväntas nu att åtalas och närvara vid en rättegång. Detta kan påverka hans karriär och rykte inom fotbollen, och det är viktigt att följa utvecklingen av fallet för att se hur det kan påverka både honom personligen och hans fotbollsklubb ekonomiskt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version