David Trezeguets ex-fru anklagar honom för psykiskt och verbalt våld – vårdnadstvist pågår

Den franska fotbollsikonen David Trezeguet befinner sig i en pågående tvist med sin tidigare fru, Belen Cosimo, där hon anklagar honom för att ha utsatt henne för psykiskt och verbalt våld. Enligt henne förvägrades hon möjligheten att arbeta under deras tid tillsammans och nu har hon tagit schismen till domstol.

Cosimo hävdar att Trezeguet vägrar betala underhållsbidrag och att han inte har uppfyllt löftet om att betala hyra för en lägenhet efter separationen. Hon beskriver även hur hon kände sig låst av Trezeguet och inte tilläts vara självständig eller skaffa ett eget jobb.

Denna vårdnadstvist har nu eskalerat till en situation där Cosimo är orolig för parets son och framtida ekonomiska och psykiska välbefinnande. Hon framhåller att Trezeguet inte har velat träffa barnet regelbundet och att hon är bekymrad över konsekvenserna av separationen.

David Trezeguet, känd för sin framgångsrika fotbollskarriär i klubbar som AS Monaco och Juventus, har ännu inte kommenterat ex-fruns anklagelser. Situationen fortsätter att utvecklas och rättsliga åtgärder är under väg för att lösa denna komplicerade tvist.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version