Millie Bobby Brown visade upp sin otroliga figur på torsdag när hon modellerade en ny matchande outfit från sitt klädmärke, Florence by Mills Fashion. Den 20-åriga stjärnan från Stranger Things tog till Instagram för att dela en video där hon avslöjade den balettsinspirerade toppen och matchande byxor med sina fans. Millie pratade om designen på setet, erkände att hon var ‘besatt’ av det och att det hade hämtat inspiration från dans. Hennes senaste klädsortiment kom bara timmar efter att hon och hennes make Jake Bongiovi delade de första bilderna från sitt lyxiga italienska bröllop. Paret, som hemligt gifte sig i maj, publicerade en samling foton på Instagram från deras bröllop på Villa Cetinale och skrev matchande bildtexter. De fantastiska bilderna visade kärleksparen som utbytte löften under en vacker blomsterbåge, medan Millie strålade i en spektakulär bröllopsklänning av Galia Lahav, innan hon bytte till en elegant axelbandslös satin klänning för kvällens festligheter. Medan Jake såg stilig ut i en elfenbensfärgad smokingjacka med svarta byxor och en klassisk fluga, visade en bild en gripande stund med hans berömda far, Jon Bon Jovi. En bild fångade fansens uppmärksamhet när den avslöjade att Millies Stranger Things-kollega, Matthew Modine, förrättade parets ceremoni. Tidigare i år bekräftade sångaren Jon till DailyMail.com att han skulle uppträda vid det unga parets bröllopsceremoni. Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi firar kärleken i Hamptons efter deras intima bröllop

Efter deras lilla familjebrollop har Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi setts njuta av varandras sällskap i Hamptons, båda stolt visande upp sina vigselringar. Millie visade upp sin nya ring i en skönhetsvideo på Instagram och paret njöt av sin nygifta status under en resa till Universal Studios i Florida veckan efter. I en gemensam uppdatering på Instagram delade de sin glädje när Millie visade upp shorts med texten ‘wifey’ och en hatt med texten ‘wife of the party’.

Millie avslöjade i Today show i september 2023 att hon och Jake delade ansvaret för bröllopsplaneringen. Hon berättade att Jake var mycket involverad och hjälpsam under hela processen och att hon aldrig kände sig ensam i det. Paret gifte sig i maj och delade bilder från deras bröllop på Instagram.

I en intervju med Sunday Times förra året berättade Millie om sin kärlek till Jake och hur de visste att de aldrig ville lämna varandras sida. Hon sa att det inte går att peka ut varför någon är “den rätte”, det handlar bara om känslan av att veta att det är den personen man vill spendera resten av sitt liv med. Livet handlar ofta om att tänka för mycket, men det som var tydligt för henne var Jake. Hur man lyckas med investeringar under osäkra ekonomiska tider

I dessa osäkra ekonomiska tider är det viktigt att ha rätt strategi för att lyckas med investeringar. Genom att förstå marknadstrender och diversifiera din portfölj kan du minimera riskerna och maximera avkastningen. Lär dig hur du kan navigera genom turbulenta tider och nå framgång på finansmarknaden.

Analys:
Artikeln fokuserar på vikten av att ha en bra investeringsstrategi under ekonomiskt osäkra tider. Genom att förstå marknadstrender och sprida riskerna kan investerare öka sina chanser till framgång. Det betonas att genom att följa råd och tips i artikeln kan läsarna förbättra sin ekonomiska situation och öka sina investeringsvinster.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version