En ung man har dömts till fängelse för sexuellt beteende eftersom han nyårsafton natt i år ska ha visat upp sin erigerade penis för två kvinnor på Nordnes i Bergen.

Dessutom ska han ha hållit den ena fast medan han gnuggade penisen mot hennes rygg. Hon hade då en kappa på.

Rätten finner det även bevisat att mannen, när hon försökte skrika, höll för hennes mun och sa: "Jag ska komma på din kappa".

Detta var "mycket skrämmande" för kvinnan, står det i domen.

Mannen i början av 20-årsåldern måste sitta 45 dagar i fängelse. Han har även dömts att betala 3000 kronor i rättegångskostnader.

Han erkände tidigt skuld, vilket ger en viss straffrabatt, men den "nollas ut" av att han tidigare fått böter för att ha hållit sin erigerade penis mot en kvinnas jacka.

Åtalet mot mannen gällde också onani, men rätten ansåg inte att det var tillräckligt bevisat.

Mannen dök inte upp i rätten. Hans försvarare begärde friande dom.

Analys:
Denna artikel beskriver en rättegång där en ung man har blivit dömd till fängelse för oacceptabelt sexuellt beteende mot kvinnor. Han har visat upp sin erigerade penis för två kvinnor och även hållit en av dem fast medan han gnuggade den mot hennes rygg. Domen visar på allvaret i hans beteende och straffet som han har fått. Det är viktigt att vi som samhälle tar avstånd från sådana handlingar och ser till att kvinnor och alla människor respekteras och skyddas. Det är också viktigt att alla förstår att sådana handlingar är olagliga och kan få allvarliga konsekvenser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version