Elegant Eddie Jones är redo för en ny säsong i vinnande laget

Efter 2024 Dally M Awards på onsdagen firade Sydney Roosters sina egna i en annan storslagen ceremoni på Randwick Racecourse i Sydney. Många av NRL-klubbens stjärnspelare anlände till evenemanget med sina glamorösa partners på torsdagskvällen. Spelarna själva valde matchande marinblå kostymer med vita skjortor och slipsar i klubbens röda, vita och blå färger. Men de stiliga kvinnorna på spelarnas armar stal showen med sina individuella utseenden.

Lagkapten James Tedescos fru Maria strålade i en gnistrande citrongul klänning som stack ut mot sin mans mörka outfit. Brandon Smith anlände med sin partner Isabella Williams, som valde en genomskinlig svart spetsklänning som avslöjade hennes underkläder. Jared Waerea-Hargreaves fru Chelsea valde en vit halterneckklänning med en djup urringning som visade upp hennes ögonpopande tillgångar.

Victor Radley dök upp med sin partner Taylah Cratchley, som vände huvudena i en vit spagettistrapklänning. Den fantastiska klänningen klängde sig åt Taylahs kurvor på alla rätta ställen och hade spetsdetaljer framtill. Gästerna vid Randwick Racecourse vände huvudena med en rad iögonfallande färger, vågade designer och all den glitter och glamour vi har kommit att förvänta oss från ligans natt av nätter.

Kelsea Peck, partner till Raiders-stjärnan Hudson Young, var en syn i en smakfull guldklänning med en off-shoulder-skärning och en slank, diagonal (men ändå anspråkslös) del över bröstet. Maria Tedesco, fru till Roosters-stjärnan James Tedesco, var bildperfekt i en strålande blå V-ringad klänning. Zoe Warwick, partner till Bulldogs halvback Matt Burton, anlände i stil med en spektakulärt slät vit klänning. Kate Daly, partnern till NRLW Broncos-stjärnan Ali Brigginshaw, kanaliserade Barbie i en rosa ryggfri klänning.

Joey Manu och hans fru Tyrelle vände huvuden i en figurhuggande svart klänning. En kväll fylld med glamour, mode och stjärnspelare som visade upp sina partners med stil och elegans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version