Ben Affleck visade upp sin nya mörka skägg när han gick ut i Santa Monica på torsdagen med sitt barn Fin. Stjärnan från Batman, 52 år, såg uppklädd ut för utflykten, med en blå button-down-skjorta instoppad i ett par svarta byxor. Skådespelaren – som för närvarande går igenom en skilsmässa från sin andra fru Jennifer Lopez, 55 – avslutade looken med svarta finskor och en silverklocka. Under tiden satt Fin, 15, på en skateboard och höll i en hjälm. Tonåringen hade cargoshorts och en svart t-shirt.

Affleck delar också dotter Violet, 18, och sonen Samuel, 12, med ex Jennifer Garner, 52. Paret var gifta från 2005 till 2018.

Tidigare under dagen verkade han visa tecken på stress från sin skilsmässa från Lopez, när han sågs röka en cigarett i sin bil. Skådespelaren var parkerad i Los Angeles och verkade nedstämd när han tände en cigarett i sin 120 000 dollar BMW i7. Ben var ensam när han hoppade in i bilen för att ge sig iväg för dagen, medan skilsmässan från frun Jennifer – som kommer att göra sin första stora framträdande efter skilsmässan på American Music Awards 50th Anniversary Special på söndag – fortsätter. Paret, som återförenades 2021 och gifte sig i augusti 2022, gick skilda vägar under sommaren efter månader av spekulation.

Deltagare noterade att sångerskan och skådespelaren verkade vänliga och avslappnade när de minglade med andra föräldrar och elever på skolan. Paret “var helt coola med varandra och mycket artiga” när de gick runt på campuset som besöktes av deras barn. Men trots deras vänliga framtoning sa en insiderson till People att en försoning inte är på horisonten för det kända paret och att de fortfarande planerar att skilja sig.

När det berömda paret navigerar genom sin “knepiga” skilsmässa med advokaten Laura Wasser kan de ha stött på ett hinder. Det före detta paret 68 miljoner dollar tidigare äktenskapshem stötte på patrull förra veckan efter att den nya köparen drog sig ur affären i sista minuten. Försäljningen av hemmet skulle markera en viktig uppdelning av exets 550 miljoner dollar i tillgångar – som berömt gifte sig 2022 utan äktenskapsförord.

Som JLo och Ben delar upp sina tillgångar, sa en källa till People att deras pågående skilsmässa “har potential att bli ful” eftersom de inte skrev något äktenskapsförord. Källan noterade att “det är några hängande punkter gällande ekonomin” mellan paret, som rymde till The Little White Chapel i Las Vegas.

I hennes skilsmässa, listade Jennifer, som angav deras separationsdatum som den 26 april 2024, att deras tillgångar var “okända”. Enligt Kaliforniens lagstiftning anses endast inkomsten och tillgångarna de tjänade under sitt kortvariga äktenskap vara “gemensam egendom och föremål för uppdelning”.

Stjärnorna var ursprungligen förlovade i början av 2000-talet, men deras högprofilerade förhållande tog slut strax innan de skulle gifta sig. De träffades ursprungligen på inspelningen av Martin Brests flopp Gigli 2001, men bröt abrupt upp bara tre dagar före sitt bröllop 2004. Båda gick vidare och gifte sig med andra efter deras initiala uppbrott, medan Jennifer gifte sig med Marc 2004 och Ben gifte sig med Jennifer 2005. Efter slutet på båda äktenskapen återupplivade de sitt förhållande 2022, utbytte löften i en enkel ceremoni i Las Vegas i juli 2022, innan de höll en större fest på Bens egendom i Georgia nästa månad.

Analys: Artikeln handlar om Ben Afflecks utseende med sitt barn Fin och hans skilsmässa från Jennifer Lopez. Den beskriver parets relation, skilsmässoprocessen och dess påverkan på deras tillgångar. Trots vänliga framträdanden indikerar källor att en försoning inte är trolig. Skilsmässan har potential att bli komplicerad på grund av avsaknaden av äktenskapsförord och ekonomiska tvister. Informationen ger inblick i det kända paret och deras personliga liv, och visar hur skilsmässor kan påverka både kändisar och vanliga människor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version