Matteo Perez Vinlöf besviken efter att ha blivit petad från U21-landslagets senaste trupp

Matteo Perez Vinlöf, som tidigare har imponerat med sitt spel i Bayern München, har uttryckt sin besvikelse över att inte bli uttagen i U21-landslagets senaste trupp. Trots framgångar i Bundesliga och bra prestationer tidigare i U21-landslaget, har vänsterbacken blivit petad inför de kommande EM-kvalmatcherna. Beslutet motiveras av den hårda konkurrensen från andra spelare som Samuel Dahl och Jonas Rouhi.

Perez Vinlöf själv är besviken, men accepterar beslutet och önskar laget lycka till i kvalet. Han ser fram emot framtida möjligheter att spela för landslaget och är fast besluten att fortsätta kämpa för sin plats. Trots den nuvarande situationen är han övertygad om att hans hårda arbete och prestationer kommer att leda honom till framgång i framtiden.

För de som följer Sveriges U21-landslag är det viktigt att notera att laget kommer att möta Georgien och Nederländerna i kommande matcher. Beslutet att inte ta med Perez Vinlöf i truppen visar på den tuffa konkurrensen och det krävs hårt arbete och dedikation för att nå framgång på den internationella scenen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version