Olivia Schough och FC Rosengård vinner SM-guld – firar med kanelbulle och cigarr

Olivia Schough, 33 år, firade SM-guldet med kanelbulle på ”kanelbullens dag”. Men det kommer bli andra bullar. – Vi ska väl dricka mer än bara vatten, säger skyttedrottningen Olivia Holdt.

Olivia Schough är en av de klarast lysande stjärnorna i FC Rosengård som vunnit säsongens 22 (!) första matcher och säkrat SM-guldet redan i början av oktober. Hon kom till Viaplays intervju med en bulle i handen. – Det var det jag behövde just nu kan jag säga. Jag höll på att svimma, säger Schough och konstaterar: – Det kommer bli annat där inne.

Schough vill inte avslöja exakt vad som är på gång, men festligheterna kommer definitivt inkludera mer än kanelbullar och vatten. Lagkaptenen Caroline Seger och skyttedrottningen Olivia Holdt ser fram emot festen och firandet efter att ha säkrat SM-guldet.

Sportchefen Therese Sjögran firade med en cigarr efter slutsignalen. Rosengård säkrade SM-guldet med fyra omgångar kvar av damallsvenskan.

Analyserat och förklarat: FC Rosengård har vunnit SM-guld, vilket är en stor prestation inom fotbollen. Spelarna firar med olika festligheter som kanelbulle, cigarr och planerat firande. Att fira och njuta av framgångar är viktigt för att uppskatta och minnas sina prestationer. Det ger motivation och glädje till laget och dess supportrar. Festen är en del av att skapa gemenskap och stärka lagandan, vilket kan vara avgörande för framtida framgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version