Gisele Bundchen visade upp sin väldigt tonade och solbrända figur i en ny kampanj som heter Född för att vara fri.

Den brasilianska skönheten, 43 – som har varit tillsammans med jiu-jitsu-instruktören Joaquim Valente sedan juni 2023 – imponerade för det legendariska brasilianska varumärket Colcci, som delades via Instagram.

‘Rio de Janeiro är fortfarande vackert! Alltid fantastiskt att vara tillbaka i denna underbara stad. Det finns ingen bättre plats att ta bilder @colccioficial @colccijeansoficial ☀️,’ skrev den tvåbarnsmamman i sin Instagram-bildtext.

I det visar Tom Bradys ex upp sin vältränade fysik i en rad olika ensembler, inklusive en knapp bandeau-top som hon verkade nästan falla ur.

Fotograferingen var så sexig att flera av hennes Instagram-följare bjöd ut henne.

Edio Oliveira sa: ‘DM:a mig va?’ medan Marcel Onegas sa ‘Tom Brady gråter.’

Den nya kampanjen heralds Giseles återkomst som ambassadör för Colcci och återupplivar hennes koppling till varumärket efter en åttaårig paus från catwalken.

Modellen hade ett långvarigt förhållande med det brasilianska märket, pryda deras kampanjer och modevisningar i över ett decennium innan hon gick i pension 2015.

Sedan sin separation från Gisele har Tom Brady varit förknippad med olika kvinnor, som Irina Shayk och Kim Kardashian, som skämtade om ryktena under Netflix’s Greatest Roast of All Time: Tom Brady.

Gisele har sedan dess gått vidare med 35-årige Joaquim.

Det kärleksfulla paret njöt av en sommarsemester i Costa Rica med sina två barn.

De började dejta i juni 2023, efter att först ha träffats i december 2021 när hon sökte jiu-jitsu-träning för sin son och sedan bestämde sig för att ta lektioner själv.

Hon berättade för Dust Magazine: ‘I början övervägde jag det inte ens för mig själv. Men när jag tog [sin son Ben] till första klassen och började prata med Joaquim insåg jag att det var mycket mer än självförsvar.’

Att jiu-jitsu-filosofin intresserade henne mest: ‘Det kändes mycket i linje med vad jag tror på och letar efter i mitt liv, och hur jag har en väg att utvecklas och bli den bästa versionen av mig själv.’

Duet väckte romansrykten när de sågs tillsammans i november 2022 i Costa Rica, två veckor efter att hennes skilsmässa från Tom Brady var klar.

Gisele och Tom träffades först i december 2006 efter att ha ställts upp på en blinddejt av en gemensam vän. Ny studie visar att investeringar i aktiemarknaden kan ge hög avkastning

En ny forskningsstudie har visat att investeringar i aktiemarknaden kan ge en betydande avkastning på lång sikt. Studien visade att aktiemarknaden historiskt sett har haft en genomsnittlig årlig avkastning på över 10%, vilket är betydligt högre än avkastningen på traditionella sparformer som sparkonton eller obligationer.

Det finns många faktorer som kan påverka avkastningen på aktiemarknaden, inklusive ekonomiska trender, företagsresultat och geopolitiska händelser. Genom att göra noggranna analyser och välja rätt investeringar kan investerare dra nytta av den potentiellt höga avkastningen på aktiemarknaden.

Det är viktigt att komma ihåg att investeringar i aktier också innebär en viss risk. Marknaden kan vara volatil och det finns alltid en möjlighet att förlora pengar. Det är därför viktigt att diversifiera sin portfölj och inte satsa alla sina tillgångar på en enda investering.

Genom att förstå de olika faktorerna som påverkar aktiemarknaden och göra kloka investeringsbeslut kan investerare öka sina chanser att få en hög avkastning på sina investeringar. Det är viktigt att ha tålamod och långsiktiga mål när man investerar i aktiemarknaden, och att vara beredd på att ta risker för att kunna nå sina ekonomiska mål på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version