Ozzy Osbourne återvänder till droger och håller det hemligt för sin fru Sharon

Den legendariska Black Sabbath-stjärnan, 75 år gammal, har enligt uppgift återvänt till att röka marijuana och är ‘lockad att återgå till starkare droger’ på grund av sina hälsoproblem, vilket nyligen har hindrat honom från att återvända till Storbritannien.

Han kämpar troligen med sin Parkinsons sjukdom samt sina nyliga problem med nacke och rygg.

Ozzy, som förlitar sig på rullstol och kryckor, har tidigare kämpat med drog- och alkoholberoende och erkänt att han återgått till att använda ‘weed då och då’.

På sin Madhouse Chronicles-podd sa han: ‘Jag är lyckligare, men jag är inte helt nykter. Jag använder lite marijuana då och då.’

Prinsen av Mörkret hyllade sin fru, 71, för att vara hans ständiga motivation att hålla honom från att återgå till sina gamla vanor, men cannabis, som är lagligt i LA, har långsamt smugit tillbaka in i hans liv.

‘Hurra för min fru som sparkar min rumpa hela tiden och hon skulle göra livet så svårt,’ sa han. ‘Även med marijuana kommer hon att hitta det och bli av med det.’

På podcasten avslöjade Ozzy också hur han provade tillräckligt med ketamin ‘för att få fart på honom’ efter att han erbjöds det medicinska sömnmedlet vid en operation.

Han erkände att medan han slutade gå på Anonyma Alkoholister-möten, ifrågasätter han nu om det var rätt beslut.

‘Om du är där ute och använder knark och vill sluta finns det gott om hjälp,’ sa han. ‘AA är ett 12-stegsprogram. Det fick mig att ordna upp mig till en viss grad. Jag går inte på möten själv längre. Kanske borde jag göra det, jag vet inte.’

Ozzy, som har sålt över 100 miljoner skivor under sin lysande karriär, meddelade tidigare i år sina planer att dra sig tillbaka från turnélivet.

Den brittiska musikern diagnostiserades med en mild form av Parkinsons sjukdom 2003, men han gick först offentligt ut med tillståndet 2020.

Ozzy har sagt att hans största utmaningar beror på en fall som han drabbades av 2019 som orsakade att metallstavar i hans rygg förflyttades.

Stavarna hade satts in efter en fyrhjulingsolycka i hans hem i Buckinghamshire 2003.

Han berättade för Rolling Stone UK-tidningen: ‘Den andra operationen gick drastiskt fel och lämnade mig nästan förlamad.

‘Jag trodde att jag skulle vara uppe och springa efter den andra och tredje, men med den sista satte de in en jävla stav i min ryggrad.

‘De hittade en tumör i ett av kotorna, så de var tvungna att gräva ut allt det också. Det är ganska tufft, mannen, och min balans är helt fucked up.’

Förra året tog Ozzy’s fru Sharon stolt emot hederspriset The Icon för sin sjuka man på Rolling Stone UK Awards i Londons Camden Roundhouse.

Ozzy var för sjuk för att resa till den stjärnspäckade ceremonin där ‘mörkrets prins’ hyllades för sina 55 år inom musikbranschen.

Rocklegenden kom till framgång under 1970-talet som huvudsångaren i heavy metal-bandet Black Sabbath och skulle hålla ett tal vid ceremonin.

En strålande Sharon höll ett gripande tal för sin mans räkning innan hon introducerade ett videomeddelande från mannen själv.

Sharon sa: ‘Ibland har jag bara känt mig så hjälplös och så dålig för Ozzy. Han har gått igenom alla dessa operationer och hela det här har känts som en mardröm.

‘Han har inte förlorat sin sinne för humor, men jag tittar på min man och han är här medan alla andra är ute på vägarna.

‘Det här är den längsta tiden han någonsin har varit arbetslös. Att vara hemma så länge har varit så främmande för honom.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version