Syskonen försonades innan Christopher Ciccones död

I ett långt inlägg på Instagram sörjer Madonna sin döde bror, Christopher Ciccone som avled i fredags i sviterna av en cancersjukdom.

”Min bror stod precis vid min sida. Han var målare, poet och visionär. Jag beundrade honom. Han hade oklanderlig smak. Och en skarp tunga. Något som han ibland använde mot mig, men jag förlät honom alltid”, skriver världsstjärnan.

I unga år stod de båda syskonen mycket nära varandra, Christopher Ciccone var bland annat bakgrundsdansare åt sin syster och konstnärlig ledare för hennes ”Blonde ambition”-turné. Madonna har dock inte gjort någon hemlighet av att de senare blev så osams att de inte talade med varandra under lång tid.

”Vi talade inte med varandra ett tag men när min bror blev sjuk hittade vi tillbaka till varandra. Jag gjorde mitt bästa för att hålla honom vid liv så länge som möjligt. Han hade så ont mot slutet att vi än en gång höll varandra i händerna. Vi slöt ögonen och vi dansade. Tillsammans”.

Analysera: Artikeln handlar om syskonen Madonna och Christopher Ciccone som försonades innan Christophers död. Madonna uttrycker sin sorg över sin brors bortgång och beskriver deras komplicerade relation. Trots tidigare konflikter återförenades de när Christopher blev sjuk. Detta påminner oss om vikten av att lösa konflikter och uppskatta våra nära och kära så länge vi har dem i livet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version