Dödsskjutning i Almvik, södra Malmö – Polisen utreder möjlig felskjutning

En man i 50-årsåldern sköts till döds i Almvik under måndagsmorgonen, med en tonårspojke som är misstänkt för mordet. Trots avsaknad av hotbild mot offret eller andra i lägenheten, finns en person med kopplingar till gängkriminalitet folkbokförd i samma bostadshus. Många i området uttrycker rädsla och oro, med upprepade påståenden om drogrelaterad brottslighet.

Karolina Erixon, gårdsföreståndare vid en närliggande 4H-gård, berättar om den ökade otryggheten i området efter skjutningen. En pedagog från en förskola intill uttrycker liknande farhågor och önskar bättre kommunikation från myndigheterna.

Grannen Robert Fiscan, som kände offret, beskriver chocken över händelsen och ifrågasätter den tidigare tryggheten i området. En händelse av denna magnitud påverkar inte bara de direkt inblandade, utan skapar oro och osäkerhet för hela samhället.

Denna tragiska händelse är en påminnelse om det eskalerande våldet och den ökande brottsligheten i samhället, vilket påverkar oss alla. Det är viktigt att ta ställning mot våld och arbeta tillsammans för att skapa trygga och säkra samhällen för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version