Ashley Roberts imponerade på Attitude Awards 2024

Ashley Roberts såg till att alla ögon var på henne när hon ledde stjärnorna som deltog i Attitude Awards 2024 på The Roundhouse i Camden, London på onsdagskvällen.

Pussycat Doll, 43, imponerade i en åtsittande PVC-navyklänning med flamstilremmar när hon visade upp sin generösa klyfta i det vågade plagget.

Radioprataren visade upp en mycket benig look i klänningen som också hade en hög slits i benet när hon avslutade looken med enkla svarta klackar.

I mellantiden valde Mylene Klass en svart klänning med bar axel som var utsmyckad med en stor röd ros.

Fellow popstjärnor Louise Redknapp och Rachel Stevens var också närvarande när stjärnorna samlades för att fira det bästa från LGBTQ+ -gemenskapen och dess allierade.

Louise, 49, visade upp sig i en utmanande look i en genomskinlig svart topp som avslöjade hennes BH under och en svart minikjol. Hon accessoriserade looken med svarta klackar och drog åt midjan med ett svart bälte, sångerskan såg sensationell ut när hon poserade på mattan.

Genom att analysera denna händelse kan vi se att det är en samling av kändisar som visar upp olika modeval och stilar på en röd matta. Evenemanget syftar till att hylla LGBTQ+ -gemenskapen och dess allierade med en touch av glamour och mode. Det ger en inblick i de senaste trenderna och ger inspiration för framtida klädval och stilval för dem som följer med i kändisvärlden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version