Stjärnparet gör slut – månader efter att de blivit föräldrar

Skådespelaren Halle Bailey och rapparen DDG går skilda vägar. Beskedet kommer bara månader efter att de fått sitt första gemensamma barn. ”Beslutet var inte lätt”, skriver han på Instagram. Förra året blev de föräldrar till en liten pojke med namnet Halo. Nu går skådespelaren Halle Bailey, 24, och rapparen och Youtubern Darryl Dwayne Granberry, mer känd som DDG, 26, skilda vägar efter drygt två år tillsammans.

Enligt People ska han ha postat en story på Instagram där han berättar om uppbrottet. ”Kära vänner och följare, efter mycket eftertanke och innerliga samtal har Halle och jag bestämt oss för att gå skilda vägar. Beslutet var inte lätt, men vi tror att det är den bästa vägen framåt för oss båda. Jag uppskattar tiden vi haft tillsammans och den kärlek vi delat”. Han fortsätter: ”Trots denna förändring i vår relation förblir vår kärlek till varandra djup och sann. Vi är fortfarande bästa vänner och avgudar varandra”.

DDG om starka bandet med Halle Bailey
DDG skriver att de kommer att fokusera på sig själva, men även på att tillsammans vara föräldrar åt Halo. ”Vi vill verkligen ta tillvara på det starka band vi byggt upp och alla vackra ögonblick vi delat”. Halle Bailey har ännu inte uttalat sig om uppbrottet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version