Jussie Smolletts mammas hem i LA var nästan utsatt för inbrott på måndagskvällen – fem år efter skådespelarens påstådda attackbluff.

Den 42-årige Empire-skådespelarens mamma Janet hade sitt hem riktat av två inkräktare – som försökte krossa en bakdörr och orsakade $300 i skada på ett fönster, enligt TMZ.

Misstänkta kunde inte få tillgång till hemmet.

Källor avslöjade att Janet hörde ett ljud och gick ut för att undersöka, konfronterade de misstänkta som sprang från platsen.

Smollett kom över för att vara vid sin mammas sida med polisen som tog en rapport för försök till inbrott och utredning.
Detta kommer dagar efter att Smollett bröt sin tystnad medan han överklagar sitt fall som involverar den påstådda bluffen 2019.

Skådespelaren, som hävdar sin oskuld, öppnade upp om kaoset och efterspelet han tvingades möta under de fem åren efter händelsen.

Han sa att han var tvungen att lära sig hur man “håller ut i fem minuter till”, en nära personlig mantra han reciterar för sig själv i svåra tider.

Då, när han anklagades för att ha gjort falska rapporter och iscensatt ett hatbrott för medieuppmärksamhet, sa han att han kände sig “nästan avtrubbad” och “kunde inte förstå vad folk egentligen tänkte”.

Vid den tiden trodde han att det var “omöjligt” för allmänheten att tro på “ett dumt rykte”, stjärnan – som avslutade en fem månaders vistelse på rehab tidigare i år – berättade för PEOPLE i en intervju publicerad på lördag.

För fem år sedan var Smollett inblandad i rubriker efter att ha sagt att han var offer för ett hatbrott den 29 januari 2019.

Han sa att han attackerades av två män på väg hem från en Subway-mackbutik sent på natten.

Efter att rättsväsendet genomfört en utredning hävdade åklagarna att Smollett iscensatte det för att få medieuppmärksamhet och betalade $3,500 till bröderna Osundairo för det påstått iscensatta angreppet.

En juryrättegång hölls och i december 2021 fanns Smollett skyldig till fem brottsliga handlingar för att ha gjort falska rapporter.

I mars 2022 dömdes han till 150 dagar i fängelse, ålades att betala en bot på $25,000 samt över $120,000 i återbetalning för övertidskostnader som uppstod av Chicagopolisen.

Sex dagar in i sitt straff släpptes skådespelaren mot borgen medan hans överklagande pågår fortfarande.

“Jag var nästan avtrubbad,” minns Empire-stjärnan – som för närvarande är ute på vägarna och marknadsför sin andra långfilm, The Lost Holliday.

Han sa att han var tvungen att lära sig hur man “håller ut i fem minuter till”, en nära personlig mantra han reciterar för sig själv i svåra tider.

Analys: Artikeln handlar om en nästan inbrott på Jussie Smolletts mammas hem i LA, fem år efter den påstådda attackbluffen som skådespelaren var inblandad i. Trots att inkräktarna inte kom in i huset, har händelsen väckt uppmärksamhet på nytt kring Smolletts tidigare kontroverser. Det ger en inblick i hans tankar och känslor under den här perioden och ger en sammanfattning av det rättsliga förfarandet som följde efter den påstådda bluffen. Investeringsexperten och finansiella marknadsjournalisten som alla litar på: Jussie Smollett berättar om sina mörkaste dagar och framtidsplaner

Jussie Smollett har gått igenom en tuff tid efter att ha anklagats för att fabricera en hatbrottshändelse för att få uppmärksamhet i medierna. Han beskriver dagen han greps som sin mörkaste dag, men nu vill han gå vidare och fokusera på framtiden. Trots smärtan och prövningarna han har gått igenom, har han inte förlorat tron på sig själv.

Smollett påpekar vikten av att inte fastna i offerrollen och att erkänna sitt privilegium. Han är tacksam över möjligheten att fortsätta skapa film och musik, och han tror på att sanningen alltid kommer att segra i slutändan. Trots att det har varit en svår resa, har han lärt sig att låta universum ta hand om saker och att sanningen alltid kommer att komma fram.

Det är viktigt att komma ihåg att även i svåra tider kan man hitta styrka och växa som individ. Jussie Smolletts berättelse är en påminnelse om att hålla fast vid ens värderingar och aldrig ge upp hoppet om en bättre framtid, oavsett vilka prövningar man ställs inför. Den bästa investeringschefen avslöjar de senaste finansiella marknadstrenderna

Investeringar är viktiga för att säkra en stabil ekonomisk framtid. Som expert inom finansiella marknader är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och förändringarna på marknaden. I denna artikel kommer vi att gå igenom några av de senaste trenderna inom investeringsvärlden och hur de kan påverka din ekonomi.

En av de viktigaste trenderna just nu är ökningen av digitala valutor som Bitcoin. Denna kryptovaluta har sett en enorm tillväxt de senaste åren och många investerare ser det som en lönsam investeringsmöjlighet. Det är viktigt att vara medveten om riskerna med att investera i kryptovalutor och att göra noggrann forskning innan du tar ett beslut.

En annan trend som vi ser är ökningen av hållbara investeringar. Allt fler investerare väljer att placera sina pengar i företag som är engagerade i miljövänliga och socialt ansvarsfulla verksamheter. Denna trend reflekterar det ökade intresset för att skapa en positiv samhällspåverkan genom investeringar.

Slutligen ser vi en ökning av robotrådgivare och automatiserade investeringsplattformar. Dessa verktyg gör det enklare för investerare att diversifiera sina portföljer och hantera riskerna på ett effektivt sätt. Genom att använda dessa verktyg kan investerare maximera sina avkastningar och minimera sina förluster.

Genom att förstå och anpassa sig till dessa trender kan investerare skapa en stark och hållbar ekonomisk framtid för sig själva och sina familjer. Det är viktigt att fortsätta vara medveten om förändringarna på marknaden och att anpassa sin investeringsstrategi därefter. Med rätt kunskap och strategi kan du uppnå framgång på de finansiella marknaderna och säkra din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version