Mark Wahlbergs fru Rhea Durham postade – och tog snabbt bort – en mycket vågad bild av sin filmstjärnehustru i duschen. Paret gifte sig 2009 och är nu stolta föräldrar till fyra barn, Ella, 21, Michael, 18, Brendan, 16, och Grace, 14. Under en nylig semester på Fiji bevisade Rhea att hennes attraktion för sin man inte har falnat under 15 års äktenskap. Hon laddade upp en fantastisk bild av Mark helt naken i duschen, sedd bakifrån med bara ett litet hjärta placerat över hans bakdel för att skydda hans anständighet. ‘Tänker tillbaka på den här utsikten av @markwahlberg,’ skrev Rhea på bilden, som hon laddade upp på Instagram men sedan snabbt tog bort.

Mark, en hängiven katolik, har talat om den vikt som tron har för honom och Rhea i deras långvariga äktenskap. ‘Vi gifte oss i kyrkan. Du vet, vi gjorde den åtagandet till varandra. Det är något som vi tar mycket på allvar och så, kommunikation, stöd,’ berättade han för Fox News Digital förra året. ‘Vi älskar varandra. Jag menar, vi – som alla andra – vi har alla problem och frågor, men att kunna lägga dessa saker åt sidan och, du vet, vi är välsignade.’

I Rheas nya bild hade Mark samma välsculpterade fysik som han hade för tre årtionden sedan när han visade hud i en sensationell Calvin Klein-kampanj med Kate Moss. Han har bevarat sitt ålderslösa utseende med en hälsosam träningsregim, med rött ljus-terapi och kalla dopp som toppen av isberget. Mark stiger upp mellan 3:30 och 4 på morgonen varje dag och börjar sin dag med vitaminer och kosttillskott, som C- och D-vitaminer och gurkmeja. När det gäller hans diet avstår han från att äta något mellan 18 och 12 på nästa dag och håller sig flytande med espresso i mellantiden.

Nu för tiden är hans träningsprogram något mindre ansträngande men han är ‘helt inne på intermittent fasta,’ vilket har möjliggjort att han uppnår den kropp han önskar. ‘Jag behöver inte göra så mycket konditionsträning, behöver inte tillbringa så mycket tid i gymmet, och jag känner att jag får bättre resultat,’ berättade han för Wall Street Journal 2022. ‘Jag försöker dela den informationen med alla för jag ser verkligen fördelarna och ganska snabbt,’ tillade Mark. The Departed-stjärnan har hyllat fördelarna med att vara ‘konsekvent med min rutin,’ och förklarade: ‘Få rätt mängd vila, verkligen hålla fokus. Min andlighet, min tro måste vara centrum för allt.’

Analys:
Artikeln handlar om Mark Wahlbergs fru Rhea Durhams kontroversiella borttagna bild av Mark i duschen, samt Mark Wahlbergs hälsosamma livsstil och träningsrutiner. Trots att artikeln ger en inblick i parets personliga liv, fokuserar den främst på Marks engagemang för träning och hälsa. Det ger läsarna en inblick i hur Mark Wahlberg upprätthåller sin ålderslösa fysik och delar hans träningsstrategier och kostvanor. Det kan inspirera läsare att ta hand om sin egen hälsa och välbefinnande genom att anamma hälsosamma vanor och en aktiv livsstil.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version