En lycklig fan har avslöjat sin interaktion med Olivia Rodrigo efter att popmegastjärnan setts vandra på gatorna i norra Melbourne på tisdagen. Vampire-sångerskan har anlänt till Australien inför sina allra första turnédatum Down Under. Den 21-åriga sångerskan valde en avslappnad look för detta tillfälle och gick inkognito i ett par jeans och en tröja, sneakers och en New York Yankees-keps. Rodrigo besökte Melbournes berömda gränder och arkader innan hon skulle uppträda på fyra utsålda konserter på Rod Laver Arena när en superfan kände igen henne utan smink. Bianca Miolo, 22 år, närmande sig den världsberömda hitmakern på Peel St i Collingwood och filmade sin interaktion med sångerskan. Den blivande artisten frågade Rodrigo om hon hade några råd om hur man lyckas inom musikbranschen. “Bara fortsätt skapa saker varje dag, fortsätt tills du har bra kvalitet,” sa Rodrigo i videon som Miolo laddade upp på TikTok. Hon stannade också för att posera för ett par snabba foton med fansen, där hon gjorde en freds-tecken med den andra tjejens arm runt hennes axel.

Den kommande Guts-turnén kommer att bli Rodrigos allra första serie konserter i Australien sedan hon blev en global fenomen. Fansen skyndade sig att kommentera klippet, där många delade med sig av hur söt och jordnära stjärnan verkade vara. “Den mest äkta personen jag någonsin har känt, så ödmjuk och jordnära,” sa en fan. En annan skrev: “Tänk att få råd från Olivia Rodrigo. Du är så lycklig!” “JAG GICK FÖRBI HENNE IDAG, TRODDE DET VAR EN DOBBELGÅNGARE?!” kommenterade en besviken skulle-ha-varit kändisspotter. “Åh min GUD, hon är här någonstans,” lade en annan fan till.

Den unga stjärnan, som blev en överraskande sensation när hon släppte “Driver’s License” 2021, har varit på turné världen över på sin första världsturné och tagit in sevärdheterna. Nyligen har hon delat med sig av sina lediga stunder från Storbritannien, Korea, Thailand och Filippinerna. Rodrigo, som är delvis filippinska och stolt har talat om sin härkomst, delade ett sött meddelande på Instagram efter showen och uttryckte sin tacksamhet till fansen för att ha sålt slut på den största platsen hon spelat på hittills. Som en del av sin ideella organisation Fund 4 Good, donerade Rodrigo alla vinster från konserten till Jhpiego – en ideell organisation som ger kvinnor tillgång till reproduktiv hälsovård, utbildning och HIV-prevention. Efter att tidigare ha ställt in en marknadsföringsresa till Australien, tog den trefaldiga Grammy-vinnaren till sociala medier tidigare i år för att meddela den spännande nyheten om sin kommande ankomst. Hon kommer att spela åtta shower i Australien – på Melbournes Rod Laver Arena den 9, 10, 13 och 14 oktober och i Sydneys Qudos Bank Arena den 17, 18, 21 och 22 oktober. Tillsammans med Rodrigo på den australiska delen är den talangfulla nya zeeländska sångerskan-låtskrivaren Benee, som kommer att öppna alla fyra shower.

Turnén stöder Rodrigos andra hyllade studioalbum “Guts”, som har gett henne sex Grammy-nomineringar, inklusive Årets album och Årets låt. För hennes första arenaturné hittills har hon fyllt några av världens mest berömda arenor, inklusive Madison Square Garden i New York och The O2 i London. En del av intäkterna från alla biljettförsäljningar på turnén kommer att gå till Olivia Rodrigo Fund 4 Good, som finansierar initiativ som stödjer flickors utbildning, reproduktiva rättigheter och förebygger könsvåld. Den amerikanska sångerskan var bokad för en rad medieintervjuer i september förra året för att marknadsföra sitt andra album, som alla har ställts in på grund av “oförutsedda omständigheter”. “Olivia är förkrossad över att hon inte kommer att kunna komma, men hon är så glad att få se sina australiska fans år 2024,” sa en talesperson för Universal Music Australia.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version