Hammarby damfotboll imponerade i Champions League-debuten med en övertygande seger mot Sankt Pölten. Vilde Hasund och Cathinka Tandberg stod för målen i en historisk match som lockade över 7500 åskådare. Läs om Hammarbys framgångar och vad som väntar i fortsättningen av turneringen!

Hammarbys damlag gjorde en imponerande debut i Champions League genom att besegra Sankt Pölten i en historisk match. Med mål av Vilde Hasund och Cathinka Tandberg, lockade laget över 7500 åskådare till Tele2 Arena. Trots motståndets upptrappning i andra halvlek, lyckades Hammarby hålla ledningen och säkra en seger värd över 550 000 kronor.

Nästa utmaning för Hammarby blir betydligt tuffare när de ställs mot de regerande mästarna Barcelona. Med en tuff grupp som också inkluderar Manchester City, väntar spännande matcher framöver. Följ med på Hammarbys resa i Champions League och se hur de klarar sig mot Europas bästa lag!

För mer information om Hammarbys framgångar och kommande matcher, kolla in våra guider och artiklar om laget och spelarna. Hammarbys damlag har verkligen imponerat i sin debut i Champions League och ser ut att kunna göra stort avtryck i turneringen. Håll koll på deras prestationer och heja fram dem till framgång i Europas finrum!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version