Besfort Zeneli, framgångsrik fotbollsspelare i Elfsborg, väljer Sverige framför Kosovo

Besfort Zeneli har gjort stor succé i Elfsborg och spelar även för Kosovos U21-landslag. Trots detta skulle han välja att representera Sverige om Svenska Fotbollförbundet skulle kontakta honom. Under ledning av Oscar Hiljemark har Zeneli fått sitt genombrott på mittfältet och tror på en lång resa i Europa League.

Brorsan valde att representera Kosovo istället för Sverige

Besfort Zenelis äldre bror, Arber, valde att spela för Kosovo istället för Sverige för åtta år sedan. Nu har Besfort representerat Kosovos U21-landslag sex gånger men har aldrig blivit kontaktad av Svenska Fotbollförbundet. Trots detta har Zeneli tålamod och kämpar vidare för att visa sina kvaliteter.

Om framtiden med svenska landslaget

Besfort Zeneli säger att Sverige alltid kommer ligga honom nära och skulle välja att spela för dem om chansen ges. Han är tacksam för stödet från sin familj och känner sig redo för nya utmaningar i landslaget.

Analys:

Artikeln handlar om Besfort Zeneli, en framgångsrik fotbollsspelare i Elfsborg som överväger att representera Sverige istället för Kosovo om chansen ges. Trots att hans äldre bror valt att spela för Kosovo visar Besfort sitt engagemang för det svenska landslaget. Besfort Zeneli har fått sitt genombrott under ledning av Oscar Hiljemark och ser fram emot att fortsätta sin framgångsrika karriär både på klubbnivå och internationellt. Genom att visa tålamod och kämparanda har Zeneli tagit tillvara på de möjligheter som öppnats för honom och ser positivt på framtiden i fotbollsvärlden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version