Ryan Reynolds och Blake Lively är inga främlingar för att hitta kända gudföräldrar till sina barn, och nu har deras nyaste gudföräldrar avslöjats. Den 47-åriga Deadpool- och Wolverine-stjärnan och den 36-åriga It Ends With Us-skådespelerskan anlitade sin goda vän Taylor Swift för att vara gudmor till sina fyra unga barn: döttrarna James, nio; Inez, sju; Betty, fyra; och Olin, ett.

Det är fortfarande oklart exakt när Olin – vars namn och kön endast bekräftades förra månaden – föddes, eftersom Ryan och Blake noggrant har doserat ut detaljer. Runt samma tid bekräftade Taylor Swift att hon var gudmor till paret skådespelares yngsta barn.

Nu har gudfadern till Olin själv kommit fram och han har en stor koppling till Ryans senaste bioframgång. I en intervju publicerad måndag av Variety som fokuserade på inspelningen av Deadpool & Wolverine, erkände filmens regissör Shawn Levy att han hade accepterat ansvaret att vara Olin’s gudfar.

Levy avslöjade detta medan han entusiastiskt pratade om hur alla fyra av Ryan och Blakes barn fick cameos som alternativa universums versioner av Deadpool. ‘Lite i taget började alla Reynoldserna vara en del av filmen, inklusive deras yngsta,’ förklarade han. ‘Som stolt gudfar till Olin kan det vara min favorit röstcameo.’

Han utvecklade inte vidare om att vara Olin’s gudfar, och det är oklart vem som är gudfar till James, Inez och Betty. Olin gav rösten till en karaktär som snabbt glimtades vid namn Babypool. Blake var också med på skoj med en cameo som Ladypool, en kvinnlig version av Deadpool som verkar vara Babypools mamma, medan Inez var med genom att ge rösten åt Kidpool. James var också med som en skrikande mutantkaraktär. Betty var den enda av de fyra barnen som inte verkade ha en cameo i bioframgången, men hon krediterades i slutet av filmen som ‘Hugh Jackman wrangler.’

I april erkände Shawn till People att han och Ryan hade ‘blivit extremt nära vänner’ efter att ha arbetat tillsammans upprepade gånger. Faktum är att han nu bara bor ‘en halv kvarter’ bort från Ryan och Blake. Shawn – som, liksom Ryan, kommer från Kanada – har utvecklat en betydande vänskap med dem efter att de arbetade tillsammans på 2021 års Free Guy, följt av Netflix science fiction-filmen The Adam Project.

Innan dess hade han gjort sig ett namn genom att regissera populära komedier inklusive Night At The Museum och Date Night, och han hade också tidigare samarbetat med Deadpool & Wolverine-stjärnan Hugh Jackman på 2011 års Real Steel.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version