Liza Minnelli skriver en memoar efter att ha känt sig “förbannad som helvete” över tidigare skildringar av hennes livshistoria och hennes “saboterade framträdande på Oscarsgalan” tillsammans med Lady Gaga. Den 78-åriga legenden från scen och film hade tidigare hävdat att hon aldrig skulle publicera en självbiografi, men ändrade sig efter att ha blivit upprörd över de felaktiga skildringarna av sitt eget liv och det av hennes avlidna mor Judy Garland. Hon arbetar nu med två professionella författare för att sätta sina minnen mellan pärmarna och kommer att reflektera över sin lysande karriär, inklusive sin Oscar-vinnande prestation i Cabaret. Memoaren planeras att publiceras våren 2026 och kommer att åtföljas av en ljudversion med arkivmaterial från de senaste 15 åren som aldrig tidigare gjorts offentligt.

Efter att ha sett sig själv porträtterad på sätt hon ogillade, beslutade Liza att berätta sin egen historia och dela den med fansen. Hon har levt ett liv fyllt med händelser och livshotande strider men känner sig nu lugn och lycklig. Trots sina tidigare motgångar är hon fortfarande här, älskar livet och arbetar på nya spännande projekt. Liza har gått igenom fyra misslyckade äktenskap, men har ändå fortsatt att kämpa och skapa. Hennes historia är fylld av både framgångar och motgångar, och hennes memoar kommer att ge en unik inblick i hennes liv och karriär.

Genom att dela med sig av sina erfarenheter och berätta sin historia hoppas Liza att kunna ge inspiration och insikt till andra. Hennes kamp mot missbruk, personliga tragedier och svårigheter visar på hennes styrka och vilja att övervinna hinder. Genom att vara öppen och ärlig om sitt liv och sina misstag, visar Liza att det är möjligt att resa sig och fortsätta kämpa för det man tror på.

Liza Minnelli är en legendarisk artist och ikon som har format hela generationers syn på underhållning och kultur. Hennes memoar kommer att vara ett viktigt tidsdokument och en berättelse om en kvinna som har levt ett liv fyllt av både framgångar och utmaningar. Genom att reflektera över sitt liv och sin karriär hoppas Liza kunna inspirera och beröra människor över hela världen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version