Adele bekräftade äntligen sin förlovning med Rich Paul under hennes vistelse i München på fredagskvällen. Sångerskan, 36 år gammal, berättade för fansen att hon skulle ‘gifta sig’ och visade upp sin diamantring när hon vände sig till publiken i den speciellt byggda, 80 000-sitsiga utomhusarenan. Adele och grundaren av Klutch Sports Group, 42 år gammal, som har varit ett par sedan 2021, förlovade sig hemligt förra månaden efter att han friat i hennes hemstad, Tottenham i norra London. Genom att läsa upp en skylt i publiken som sa ‘vill du gifta dig med mig?’, svarade Adele: ‘Jag kan inte gifta mig med dig eftersom jag redan ska gifta mig!’ Hon uppträdde för första gången på sina tio datum i München förra helgen när otroliga 75 000 fans kom för att se henne i den speciellt byggda arenan för stjärnan. Förra veckan antydde Adele kryptiskt till sin påstådda förlovning med fästmannen Rich när hon inledde sin efterlängtade vistelse i München. Sångerskan av låten Hello gjorde en kommentar om sitt ‘privatliv’ när hon sa till publiken: ‘Vad händer i mitt privata liv? Ingenting för jag har förberett mig för detta.’ Trots månader av rykten om att Adele och Rich redan var gifta, påstods det att paret faktiskt just hade förlovat sig. Rapporter kom fram om att basketsagenten Rich tyst friade under en resa till Tottenham, London, The Sun hävdar. Platsen sades inte vara en tillfällighet, med Rich som ville visa sin kärlek i Adeles hemstad, mitt i påståenden om att hon förbereder sig för att flytta tillbaka till Storbritannien. Paret ryktades tidigare ha gift sig förra året och bekräftade enligt uppgift unionen på sin bästa väns Alan Carrs komediföreställning i Los Angeles, med två publikmedlemmar som bekräftade nyheten för Deuxmoi. En åskådare förklarade: ‘Jag var på Alan Carrs komediföreställning i LA ikväll och Adele var i publiken. Alan frågade publiken om någon nyligen hade gift sig och Adele skrek ‘jag gjorde det’.’ En annan publikmedlem tillade om den ‘lilla och intima föreställningen’: ‘När han frågade om någon nyligen hade gift sig skrek hon ‘jag gjorde det’. Super gulligt runt omkring och var super söt men stack precis innan det slutade.’ De lade till: ‘Adele satt precis bakom mig med en vän och hade det jättekul. Hennes säkerhet kom bara in för att ta med henne snacks.’ Adele och Rich Paul – är de verkligen gifta?

Rykten har cirkulerat om att Adele och Rich Paul har gift sig, men inget har bekräftats ännu. Under en intervju med CBS-värden Gayle King, svarade Rich undvikande på frågan om de var gifta. Adele har dock tidigare kallat Rich sin man under en konsert i Las Vegas, vilket har fått spekulationerna att florera.

Paret gjorde sin relation offentlig i juli 2021 och har setts tillsammans vid olika evenemang sedan dess. Adele har också burit en diamantring på sitt vänstra ringfinger i över ett år, vilket har gett upphov till frågor om en eventuell förlovning.

Adele var tidigare gift med entreprenören Simon Konecki och de har en son tillsammans. Under en nylig konsert fick Adele avbryta showen tillfälligt på grund av en klänningsmiss, men fortsatte att underhålla publiken på bästa möjliga sätt.

Sammanfattningsvis, Adele och Rich Pauls relation har fått många att spekulera om deras civilstånd. Trots att inget officiellt har bekräftats, fortsätter fans att följa parets kärlekshistoria med spänning och intresse. Det återstår att se om de kommer att gå den sista milen och gifta sig, men tills dess är det en spännande tid för både dem och deras supporter. Investera smart: En guide till att maximera din avkastning på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Genom att förstå marknadstrender, diversifiera din portfölj och hålla dig informerad om de senaste finansiella nyheterna kan du maximera din avkastning och minska risken för förluster.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när det gäller investeringar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika branscher och tillgångar kan du minska risken för att en enskild nedgång på marknaden påverkar hela din portfölj negativt.

Det är också viktigt att hålla sig informerad om de senaste marknadstrenderna och finansiella nyheterna. Genom att vara medveten om vad som händer i världen kan du fatta mer informerade beslut om var du ska placera dina pengar.

Genom att följa dessa riktlinjer och investera på ett smart sätt kan du maximera din avkastning på aktiemarknaden och öka dina chanser till ekonomisk framgång.

Analys:
Denna artikel ger en översikt över vikten av att investera smart på aktiemarknaden genom att diversifiera portföljen och hålla sig informerad om marknadstrender. Genom att följa dessa råd kan läsarna öka sina chanser till att maximera sin avkastning och minska risken för förluster. Det ger en grundläggande förståelse för hur man kan ta kontroll över sina ekonomiska framgångar genom kloka investeringsbeslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version