Kevin Hart erkänner att han använde drogen MDMA (också känd som Ecstasy eller Molly) innan han var otrogen mot sin fru Eniko Hart under en händelse 2017 i Las Vegas, vilket till slut ledde till en FBI-utredning om utpressning.

Den komiska skådespelaren, 45 år gammal, gjorde avslöjandet den 6 augusti i Los Angeles Superior Court i en deposition som en del av ett pågående fall från hans tidigare vän Jonathan ‘JT’ Jackson, 47, rapporterade Page Six på tisdagen efter att ha granskat dokument i fallet.

Hart berättade för åklagaren Robin Letourneau att en vän (som han inte namngav) hade tjatat på honom att använda drogen, men han sa till honom, ‘Nej, jag håller inte riktigt på med droger så.’

Den född i Philadelphia sa att han till slut gav efter för sin väns påtryckningar att använda drogen, och stoppade den i ett vatten han drack.

Hart sa, ‘Fan, sa jag, och jag stoppade det i min drink. Jag hade lite vatten där. Det var utspätt. Eftersom det är i min drink, är jag fin. Jag är bra med att dricka. Kvällen är bra.’

Ride Along-skådespelaren sa att senare under kvällen träffade han en kvinna vid namn Montia Sabbag, som han var otrogen mot sin då-gravida fru Eniko med.

Hart sa att han, Sabbag och en kvinna vid namn Morgan gick upp till hans hotellrum i Sin City; Morgan lämnade senare och han och Sabbag gick och lade sig.

Hart sa i rättsdokument att han ‘inte hade sex med’ Sabbag den natt de först träffades, men ‘hade sex med henne följande morgon’ efter att hon väckt honom.

Borderlands-stjärnan sa att Sabbag hade ansträngt sig för att placera dem ‘närmare’ en dold kamera som användes för att filma en sexvideo som han sa var en central punkt i en utpressningskomplott mot honom.

Hart sa att han inte trodde att Sabbag lämnade sängen under deras möte, och att kameran hade placerats på plats i förväg.

Jackson arresterades slutligen 2018 och åtalades för flera brott av utpressning, med åtalen droppade 2021.

Jackson stämde i juli Hart, och sa att Die Hart-stjärnan hade brutit mot ett ‘noggrant förhandlat’ avtal de hade kommit överens om i juli 2021, där Hart sa att han skulle ‘utfärda ett kraftfullt offentligt uttalande som proklamerade’ Jackson oskyldig i alla olagliga anklagelser som gjorts i samband med skandalen, rapporterade Page Six.

Jackson, som stämmer Hart för 12 miljoner dollar i skadestånd och begär en rättegång i Los Angeles County Superior Court, sa att Hart hade kommit överens om att säga att han var ‘icke skyldig och inte hade något att göra med det.’

Analys:

Denna artikel avslöjar Kevin Harts användning av MDMA och hans otrogna beteende, vilket ledde till en utpressningsutredning. Det visar att även kändisar kan hamna i problematiska situationer och att deras handlingar kan få konsekvenser. Det är viktigt att vara medveten om de val vi gör och hur de kan påverka våra liv och relationer. Investera smart: En guide till att maximera din avkastning på finansmarknaden

Att investera på rätt sätt kan vara nyckeln till att bygga en stabil ekonomisk framtid. Genom att förstå marknadens trender och välja rätt investeringar kan du maximera din avkastning och öka din förmögenhet över tiden.

I denna guide kommer vi att titta på olika strategier för att investera smart och ta dig igenom de bästa investeringsmöjligheterna på finansmarknaden. Från aktier och fonder till kryptovalutor och fastigheter, vi kommer att ge dig all information du behöver för att fatta informerade beslut om dina investeringar.

Oavsett om du är en nybörjare på finansmarknaden eller en erfaren investerare, finns det alltid möjlighet att lära sig mer och förbättra din portfölj. Följ med oss när vi utforskar de bästa investeringsstrategierna och hjälper dig att ta dina investeringar till nästa nivå.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera smart och hur det kan påverka din ekonomiska framtid positivt. Genom att välja rätt investeringar och följa marknadens trender kan du öka din avkastning och bygga en stabil förmögenhet över tiden. Genom att lära dig mer om olika investeringsmöjligheter och strategier kan du fatta informerade beslut som gynnar dig på lång sikt. Ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att investera på ett smart sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version