“Tyson Fury visade sig vara i ‘god stämning’ när han bröt täckning för en utflykt med frun Paris på söndagen efter brodern Tommys chockande uppbrott från Molly-Mae Hague.

Molly-Mae, 25, gick förra veckan ut på sociala medier för att avslöja den chockerande nyheten, med påståenden som sedan kom upp att Tommy blev sedd ‘skamlöst kyssa en blond kvinna’ under en fyllekväll under sin resa till Nordmakedonien.

Före detta tungviktsvärldsmästare Tyson Fury, 36, sågs för första gången sedan nyheten bröt ut när han besökte en glassbutik i Lake District med sin fru, 34.

Kunderna sa att paret, som delar sju barn, kom till Hansen’s glassbar och café i Kendal i en Mercedes Sprinter van med ett par kompisar och en grupp barn klockan 14.

Och de sades vara i ‘god stämning’ när deras stora sällskap valde ut några söta godsaker – innan de njöt av dem i det varma sommarvädret.

En åskådare, som ville förbli anonym, sa: ‘Vi åkte till Hansen’s, som ligger nära Kendal i Lake District, med barnen. Det är en populär plats.

‘Vi satt utanför, eftersom de har en trädgård, och frun sa, ‘Du kommer aldrig att gissa vem som precis dök upp – det är Tyson Fury som kör sin Mercedes Sprinter van’.

‘Han kom med två andra familjer, förmodligen släktingar, och alla barnen.. Han kom in med dem, och han sa i princip, ‘Det här är den bästa glassen du kommer att få’.

‘Han verkade i god stämning, familjen med. Paris var där också.

‘Men de diskuterade bara glassarna, egentligen. Det var inte särskilt upptaget vid den tiden, men det var verkligen en familjehändelse. Sedan gick de ut i trädgården för att äta.’

Det kommer efter att de två männens far John kusligt förutsade Tommys framtid med Molly-Mae när han gjorde en brutal pik om att hon inte var en fru.

Två år innan deras uppbrott såg den 59-årige tydligen slutet på parets romans när han gjorde en kommentar om att de inte var gifta.

Under en episod av familjens Netflix-show, At Home With The Furys – som spelades in sommaren 2022 medan Molly-Mae fortfarande var gravid med dottern Bambi – sågs influencern närma sig John för att berätta att hon hade lärt sig några resandespråk för att imponera på honom.”

Analys: Artikeln handlar om Tyson Furys offentliga framträdande med sin fru Paris efter att brodern Tommy splittrades från Molly-Mae Hague. Trots familjedramat sågs Tyson och Paris i god stämning med sina barn och vänner vid en glassbutik. Familjens privatliv och relationer diskuteras, vilket ger en inblick i deras personliga liv för allmänheten. Påverkan på läsare kan vara att reflektera över hur offentliga personers privatliv kan påverka deras image och hur medierna rapporterar om sådana händelser. Paris och Tyson är stolta föräldrar till sju barn, Venezuela, 13 år, Prins John James, 11 år, Prins Tyson II, sju år, Valencia, fem år, Prins Adonis Amaziah, fem år, Athena och tio månader gamla Prins Rico.

John sa till sin sons dåvarande flickvän: ‘Det är en boxares liv, det är en boxares fru’, varpå Molly-Mae svarade: ‘Inte en fru ännu, en dag!’

John gjorde sedan en elak kommentar om Molly-Maes förhållandestatus när han skämtade: ‘Om du inte är det nu, i det tillstånd du är i, kommer du aldrig att bli det, eller hur?’ innan paret båda skrattade åt hans kommentar.

Tommy gick sedan ner på ett knä för att fria till Molly-Mae året därpå, i en romantisk stund på Ibiza när en känslosam Molly-Mae höll sin dotter.

Tyson och hustrun Paris sägs ha “älskat Molly”, har MailOnline lärt sig, och att Paris hade tagit kontakt för att skicka ett meddelande till influencern.

Källan berättade för MailOnline: ‘Paris har skickat ett meddelande och bara sagt att hon finns där för henne. Hon och Tyson älskade Molly och Tommy och är ledsna att det inte fungerade.

‘De tar inte parti och Paris ville bara försäkra sig om att Molly mådde bra.

‘Det är uppenbarligen väldigt svårt och rått för tillfället och alla Molly och Tommys vänner samlar sig runt.

‘Paris och Molly tillbringade mycket tid tillsammans. De har båda fått hantera långa perioder ensamma medan deras män var borta och tränade, så Paris blev en riktigt bra vän till Molly.

Två år före deras separation förutspådde den före detta proffsboxaren John, 59 år, på ett sätt slutet på parets romans när han gjorde en anmärkning om att de inte var gifta.

När de var tillsammans njöt Molly och Tommy av ett antal semestrar och utekvällar med Paris och Tyson.

Hon blev “fullt accepterad” i Fury-familjen och behandlades som en i familjen.

Tidigare i Paris och Tysons Netflix-show “At Home With The Furys” avslöjade Molly att hon inte hade kunnat känna sig mer välkommen av Paris i familjen.

Det verkar som att känslorna är ömsesidiga, med sju barns mamman Paris som berättar för Fabulous-tidningen: ‘Jag blev faktiskt väldigt överraskad över att Molly-Mae talade väl om mig och min värld. Det är härligt att höra människors åsikter om en.’

‘Jag tycker samma sak om henne – hon är en klok ung dam som verkligen är på alerten.’

Rapporter har hävdat att Tommy dumpades av sin fästmö efter att han ‘varit otrogen mot henne med en dansk kvinna han träffade medan han drack vodka’ på semester (arkivbild). Nyckeln till framgångsrik investering: Hur du kan maximera din avkastning på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en väg till ekonomisk framgång och stabilitet. Genom att förstå marknadens trender och fatta informerade beslut kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. I denna artikel kommer vi att utforska några strategier för att hjälpa dig att bli en framgångsrik investerare.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du investerar på aktiemarknaden är diversifiering. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångar kan du minska risken för stora förluster om en specifik sektor eller företag underpresterar. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera och omvärdera dina investeringar för att säkerställa att de fortfarande passar dina finansiella mål och risktolerans.

En annan viktig strategi är att hålla sig informerad om marknadens trender och utveckling. Genom att följa finansiella nyheter och analyser kan du få insikt i potentiella investeringsmöjligheter och fatta informerade beslut. Det är också viktigt att vara medveten om eventuella globala ekonomiska händelser som kan påverka marknaden och dina investeringar.

Slutligen är tålamod och disciplin avgörande för framgång på aktiemarknaden. Att inte reagera impulsivt på marknadens svängningar och ha en långsiktig investeringsstrategi kan hjälpa dig att uppnå långsiktig tillväxt och stabilitet. Genom att följa dessa strategier och hålla dig informerad kan du maximera din avkastning och minimera dina risker på aktiemarknaden.

Analys:

Denna artikel ger en översikt över viktiga strategier för att bli en framgångsrik investerare på aktiemarknaden. Genom att diversifiera sina investeringar, hålla sig informerad om marknadens trender och utveckling samt vara tålamod och disciplinerad, kan investerare öka sina chanser att uppnå långsiktig framgång och stabilitet. Genom att följa dessa riktlinjer kan även nybörjare på aktiemarknaden öka sina kunskaper och förbättra sina investeringsresultat.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version