Beetlejuice Beetlejuice världspremiär på Venedig Film Festival känns som om den just har avslutats, och det har den faktiskt gjort. Och med dammet knappt lagt sig efter den efterlängtade filmens första officiella visning på den italienska kusten, var en del av ensemblen i London för dess andra premiär på lika många dagar. Jenna Ortega såg fantastisk ut i en unik och slående grå och svart matchande outfit när hon ledde glamouren vid Storbritanniens lansering av regissören Tim Burtons nya film. Den unga skådespelerskan, 21 år gammal, som spelar Astrid Deetz i filmen, visade upp sin egenartade stil när hon delade röda mattan med lika lysande Winona Ryder och Monica Bellucci. Winona, 52 år gammal, verkade hylla sin ikoniska karaktär i den ursprungliga filmen, Lydia Deetz, genom att styla sitt bruna hår i Lydia’s signaturtaggiga updo.

Stranger Things-stjärnan såg inget annat än sensationell ut i en fantastisk svart aftonklänning tillsammans med en djärv rökig sminklook. Samtidigt gjorde skådespelerskan Monica Bellucci, 59 år gammal, en showstoppande entré till evenemanget i en fantastisk off-shoulder vinröd klänning. Monica – som spelar Delores i filmen – anlände tillsammans med sin partner Tim Burton, som är filmens regissör. Jenna, som bar en glamourös palett av smink och hade sina släta svarta lockar nere, bar runt sina tillhörigheter i en mycket unik handväska formad som ett hus. Hennes stiliga ensemble hade distinkta konformade kupor och hon avslutade sin röda mattelook med långa svarta handskar. Hon ökade sin längd med Brandon Blackwood-plattforms klackar och kompletterade sin outfit med gnistrande 18k vitguldörhängen och ringar från Fabergé. Stjärnan sällskapades av personer som Michael Keaton, Willem Dafoe, Justin Theroux och Arthur Conti, som också medverkar i den mycket förväntade uppföljaren. Michael, som spelar den ikoniska titelkaraktären Beetlejuice, såg elegant ut i en svart läderjacka tillsammans med en väst och en prickig skjorta.

Den 72-åriga stjärnan, som också var i centrum i den ursprungliga filmen från 1988, avslutade sin look med blå jeans och ett par coola solglasögon. Willem Dafoe, som spelar Wolf Jackson i filmen, höll sig till den allsvarta temat som många av hans medskådespelare valde, liksom den amerikanska skådespelaren Justin som porträtterar karaktären Rory. Winona och hennes partner Scott Mackinlay Hahn, som anlände till evenemanget tillsammans, bar också mörka ensembler som var skräddarsydda från Prada. Den kanadensiska och amerikanska skådespelerskan Catherine O’Hara, som spelar Delia Deetz, utstrålade glamour i en meshklänning, som också verkade dubbel som en kappa, komplett med ett midjebälte.

Hemma ensam-stjärnan, 70 år, la till längd till sin ram med svarta och silverklackar, bar sina blonda lockar stylade i lösa vågor. På andra håll på det stjärnspäckade evenemanget imponerade 41-åriga skådespelerskan Amy Nuttall i en svart kattkostym, komplett med blomdekorationer runt dess fyrkantiga urringning. Hon accessoriserade med ett brett utbud av grova svarta och silver smycken. Ung stjärna Arthur Conti, 20 år, som spelar Jeremy i Beetlejuice Beetlejuice, såg smart ut i en brun kostym, tillsammans med en orange rutig slips för en färgklick.

Att ansluta sig till ensemblen för den mycket förväntade filmen på röda mattan fanns en rad andra kända ansikten, inklusive Molly Rainford, Tyler West, Mimi Webb och Munroe Bergdorf. Britains Got Talent-stjärnan Molly, 23, visade upp en benig display i en åtsittande svart klänning komplett med urklipp för att visa upp sin vältränade figur. Hon såg ut som ett älskat par med sin radiopresentatörpartner Tyler, 28, som bar en helt svart ensemble bestående av läderbyxor och en väst. Popstjärnan Mimi Webb drog uppmärksamhet när hon klev på röda mattan i en bystig golvlång korsettklänning. Den 24-åriga hitmakaren gjorde en statement med dramatiska silverkorsörhängen, bar sina långa lockar i en glamorös halvupp, halvned-stil. På annat håll var alla ögon på Munroe Bergdorf när modellen imponerade i en bystig svart och naken klänning med en hög slits i låret.

Hennes klänning hade en liten maskinslag och hon avslutade sin röda matta-look med strumpor, handskar och guldutsmyckningar. ANALYS: Artikeln beskriver premiären av Beetlejuice Beetlejuice på Venedig Film Festival och den efterföljande premiären i London. Den fokuserar på de olika kändisarna som deltog i evenemangen och deras stilval på röda mattan. Genom att analysera deltagarnas klädval och accessoarer ger artikeln en inblick i mode och glamour i samband med filmindustrins stora evenemang.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version